Mestarien Liigassa mahtavat fantasyfutis-turnaukset!

Mestarien Liiga | FanTeam

Mestarien Liigan lohkovaihe jatkuu tänään, ja vuorossa on kolmas ottelukierros. Tarjolla on muutamia herkullisia otteluita, mm. PSG-Real Madrid sekä brittifutisfanien kovasti (vai kauhulla?) odottama Arsenal-Bayern. FanTeamin CL-turnaukset olivat 2. otteluviikolla erittäin suosittuja, ja takuupotit rikottiin järjestään suurimmissa turnauksissa. Odotamme myös vahvaa suosiota tänään ja etenkin €500 “Main Event” voi hyvinkin painua €650+ maastoon.

Alkuviikon fantasyfutis-tarjontaa Mestarien Liigasta:

* €500 takuupotti tiistain ottelut
* €500 takuupotti keskiviikon ottelut
* €300 takuupotti ti + ke ottelut
* Freeroll sekä tiistaina että keskiviikkona

+ paljon muuta! Yhteensä yli €2500 edestä turnauksia!

Huippumatseihin PSG-Real, Arsenal-FCB ja CSKA-ManU on totta kai vielä omat 5-a-side turnaukset: niin €5 kuin pienemmllä €2 sisäänostolla. Muista myös FanTeamin blog, jossa on jatkuvasti tarjolla pelivinkkejä! Olemme päivittäneet blogin tänään aamulla, ja voit käydä lukaisemassa ideoita kierroksen CL-matseihin: https://www.fanteam.com/blog

Alkuviikolla pelataan myös Englannin Championshipissä sekä Norjan 1.divarissa. Noista turnauksista voi löytyä mukavat valuet, kun pelikansan katseet ovat Mestarien Liigan peleissä.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos vähintään 10 000 euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis