Mestarien liigan aktiivituomari pidätettiin – rikosvyyhtiin liittyy paritusta sekä ase- ja huumekauppaa

Mestarien liigan tuomari Slavko Vincic / Pallomeri.net

Tällä kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa puhaltanut erotuomari Slavko Vincic on pidätetty osana laajan rikosvyyhdin tutkintaa.

Slovenialainen uutissivusto 24sata kertoo, että kuluvalla kaudella Mestarien liigan pelejä puhaltanut slovenialainen erotuomari Slavko Vincic on pidätetty. Vincicin pidätys liittyy rikosvyyhtiin, johon kuuluu prostituutiota sekä ase- ja huumekauppaa.

Vincic tuomitsi tällä kaudella Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut Club Brügge-Galatasaray, Genk-Liverpool ja Manchester City-Shakhtar Donetsk. Eurooppa-liigassa hän tuomitsi playoff-vaiheen ottelun Glasgow Rangers-Legia Varsova.

Mainos alkaa

Kaikkiaan Vincic on toiminut FIFA:n tuomarina jo kymmenen vuoden ajan. Vincic on toiminut tuomarina Mestarien liigan lohkovaiheessa jo neljällä kaudella peräkkäin. Hän oli tuomarina myös syksyllä 2018 Nations Leaguen ottelussa Unkari-Suomi.

Vincicin pidätys perustuu hänen suhteisiinsa sikäläiseen julkkismalli Tijana Maksimoviciin, jota epäillään prostituutiosta ja parituksesta. Vincic pidätettiin Bijeljinassa sijaitsevalla mökillä, jossa oli läsnä 26 miestä sekä yhdeksän naista. Naisten oletetaan olleen paikalla vasten tahtoaan.

Vincic ei kuulunut tapahtuman järjestäjiin, mutta mökillä oli naisten lisäksi kokaiinia sekä aseita. Näin ollen poliisi tutkii myös Vincicin ja muiden paikalla olleiden osallisuutta ase- ja huumekauppaan.

Lue myös: Video: Färsaarelaisfutari rikkoi maailmanennätyksen – hattutemppu pelkillä vapaapotkuilla kahdeksaan minuuttiin