Osallistu Mestarien liigan tulosveikkaukseen ja voita aitiolippu HJK:n Eurooppa-liigan otteluun

urheilukalenteri VAR Mestarien liigan finaalin pelipaikka joukkueet pelipallo Mestarien liiga puolivälieräparit 2021 välieräparit salzburgin - pallomeri.net

Mestarien liigan pelit jatkuvat jälleen tiistaina, kun ohjelmassa on mielenkiintoinen peräti kahdeksan ottelun kierros.

Mestarien liigassa on pelattu toistaiseksi kaksi kierrosta, joten jatkopaikan suhteen asetelmat ovat täysin auki. Nyt kolmannen kierroksen jälkeen alkaa selviämään jo voimasuhteet, kun osalla on taatusti jo kasassa yhdeksän pistettä.

Tiistaina on heti luvassa jännittäviä otteluita, kun muun muassa Inter ja Barcelona kohtaavat Milanossa. Anfieldillä puolestaan Liverpool on pakkovoiton edessä, kun vastaan asettuu molemmat pelinsä hävinnyt Rangers. Näin ollen Huuhkajien Glen Kamara pääsee mittaamaan tasonsa aivan maailman huippuja vastaan.

Amsterdamissa puolestaan on luvassa melkoista hyökkäyksen juhlaa, kun Ajax saa vieraakseen Napolin.

Kamaran lisäksi suomalaispelaajista kehissä nähdään Bayer Leverkusenin kapteeni Lukas Hradecky, jolle sattui viikonloppuna melkoinen lapsus. Maalivahti haluaa varmasti palata omalle tasolleen, joten paineita löytyy hartioilta, kun matka käy Club Brüggen vieraaksi Belgiaan.

Veikkaa tiistain Mestarien liigan kierroksen otteluiden voittajia ja voit voittaa aitiolipun HJK:n Eurooppa-liigan otteluun. Lisätietoa löydät täältä!