Mestarien liiga -vihjeet: Genk haastaa Salzburgin kotikentällään

Mestarien liiga -vihjeet: Genk haastaa Salzburgin kotikentällään

Keskiviikon Mestarien liiga -vihjeet napataan Genkin ja Salzburgin välisestä ottelusta. Ottelussa nähdään myös suomalaisia, kun Jere Uronen sekä erotuomari Mattias Gestranius juoksevat tänään UCL-viheriölle.

Mestarien liiga -vihjeet 27.11.

Genk – Salzburg

Valinta: Alle 3,5 maalia (1,99)

Genk ja Salzburg löytyvät odotetusti E-lohkon viimeisiltä sijoilta. Genk on jo varmasti ulkona jatkopeleistä, joten joukkue taistelee enää lohkon kolmannesta sijasta ja sitä kautta Eurooppa-liiga paikasta. Salzburgilla on vielä pieni mahdollisuus jatkopeleihin, mutta jatkopaikan nappaaminen vaatisi joukkueelta suurta venymistä.

Ottelussa tullaan näkemään tänään suomalaisväriä, kun Jere Uronen palaa hyvin todennäköisesti Genkin pelaavaan kokoonpanoon. Suomalaisittain hieno uutinen on myös se, että Mattias Gestranius toimii ottelun päätuomarina.

Keskiviikon Kerroinpäällikkö – voita VIP-matka Tallinnan Liiga-peleihin

Genkin ja Salzburgin tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Salzburgin murskaavaan 6-2 voittoon. Salzburgissa todellista läpimurtokautta pelaava Erling Braut Haaland iski ottelussa hattutempun. Salzburgin kannalta huono uutinen on se, että Haaland on todennäköisesti sivussa tämän illan ottelusta polvivaivojen takia.

Salzburgin kokoonpanosta saattaa puuttua tänään peräti viisi tai kuusi avauskokoonpanon pelaajaa, joten joukkue matkustaa Belgiaan siipirikkoisena. Etenkin Haalandin poissaolo tuo ison loven Salzburgin hyökkäyspeliin.

Ilmainen futisvisa – Veikkaa Liverpool-Napoli-ottelun tapahtumia ja voita ilmaisveto!

Genk lähtee tämän illan otteluun selvänä altavastaajana kotiedustaan huolimatta. On kuitenkin syytä huomioida, että Genk onnistui pitämään maalinsa puhtaana esimerkiksi Napolia vastaan pelatussa ottelussa. Genk esiintyi kelvollisesti myös edellisellä UCL-kierroksella, kun joukkue hävisi Liverpoolille ”vain” 2-1 kovan taistelun päätteeksi.

Vaikka tämän illan ottelusta voi muodostua todellinen maali-iloittelu ensimmäisen osaottelun tapaan niin lähdemme hakemaan tulosta alle 3,5 maalia vedolla. Genkin viime aikaiset esitykset sekä Salzburgin poissaolot huomioiden, alle 3,5 maalille tarjottu 1,99 kerroin on kokeilun arvoinen pelikohde keskiviikolle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut