Mestarien liiga -vihjeet 20.02: Man City vierailee Gelsenkirchenissä!

Mestarien liiga -vihjeet 20.02: Man City vierailee Gelsenkirchenissä!

Tiistain Mestarien liiga -vihjeet napattin kiinni ja se tarkoittaa sitä, että UCL-osumien putki on nyt kolmen ottelun mittainen. Neljättä perättäistä osumaa lähdetään hakemaan Schalken ja Man Cityn välisestä ottelusta.

Mestarien liiga -vihjeet 20.02.

Schalke – Man City

Valinta: Man City -1 (2,06)

Schalke haastaa tänään Gelsenkirchenissä Manchester Cityn. Vaikka Schalke pelaa tänään omalla kotikentällään, on vierasjoukkue Man City tämän ottelun jättisuosikki, kuten kertoimistakin voi huomata.

Schalken kausi on ollut tähän mennessä todellinen pettymys, mikäli Mestarien liigan jatkopaikkaa ei oteta mukaan laskuihin. Schalke on Bundesligassa vasta sijalla 14, vain kahdeksan pistettä ensimmäistä suoraa putoajaa edellä.

Schalke on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan Bundesligassa, joten vireystila on tällä hetkellä varsin heikko. Etenkin hyökkäyspäässä on ollut suuria ongelmia, sillä Schalke on onnistunut tekemään vain yhden maalin kolmessa edellisessä Bundesliga-ottelussa.

Loukkaantumiset sekä muut poissaolot eivät helpota Schalken tilannetta. Schalken kokoonpanosta puuttuu tänään varmuudella Mascarell, Embolo sekä Schöpf. Myös keskikenttämies Stamboulin pelaaminen on varsin epävarmalla pohjalla.

Vierasjoukkue Man City on löytänyt hieman kadoksissa olleen forminsa ja peli kulkee tällä hetkellä. Pep Guardiolan miehistö on napannut kolmesta edellisestä Valioliiga-ottelustaan kolme voittoa murskaavalla 11-1 maalierolla. Kuten Man Cityn viime aikaisista esityksistä voi huomata, joukkueen puolustuspeli on ottanut askeleen eteenpäin.

Man Cityn kokoonpanosta puuttuu tänään Mendy, Bravo, Gabriel Jesus, sekä Stones. Vaikka loukkaantuneiden listalla on kovia nimiä niin Cityn hurjan kovasta rosterista löytyy jopa parempi paikkaaja jokaiselle pelipaikalle.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Man City on liian kova haaste Schalkelle

Tässä ottelussa nähdään kahden täysin erilaisessa tilanteessa olevan joukkueen kohtaaminen. Kotijoukkue Schalke on kehnossa iskussa kun puolestaan Man City porskuttaa vahvasti Valioliigassa sekä Mestarien liigassa. Schalke nautiskelee tänään kotiedusta, mutta kotietu ei ole mielestäni kovinkaan merkittävä asia tämän ottelun tuloksen kannalta.

Kuten otsikossakin mainitaan, en usko Schalkeen tänään. Man Cityn materiaali sekä vireystila on niin paljon parempi kuin Schalkella, että tästä ottelusta ei voi odottaa kuin Man Cityn näytöstä. Keskiviikon Mestarien liiga -vihjeet nojaavat näin ollen vahvasti Man Cityyn, kun lapulle valikoituu Man City -1 tasoitusveto Coolbetin tarjoamalla 2,06 kertoimella.

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut