Mestarien liiga -vihjeet 19.02: Pystyykö Lyon haastamaan Barcelonan?

Mestarien liiga -vihjeet 19.02: Pystyykö Lyon haastamaan Barcelonan?

Viime viikon Mestarien liiga -vihjeet napsittiin kiinni mukavalla 2/2 tuloksella, joten siitä on hyvä jatkaa kohti tämän viikon otteluita. Viikon ensimmäinen valinta tulee Lyonin ja Barcelonan välisestä ottelusta.

Mestarien liiga -vihjeet 19.02.

Lyon – Barcelona

Valinta: Alle 3 maalia (1,78)

Lyon ja Barcelona iskevät tänään yhteen Ranskassa. Lyon on asetettu tänään selvähköön altavastaajan asemaan kotiedustaan huolimatta, mutta ottelu ei kuitenkaan ole niin selvä miltä se ehkä näyttää.

Kotijoukkue Lyon on ollut viime aikoina mainiossa vireessä, sillä joukkue on napannut seitsemästä edellisestä ottelustaan peräti kuusi voittoa. Maukkain voitto nähtiin helmikuun alussa, kun Lyon kaatoi kotinurmellaan PSG:n 2-1.

Lyonin kokoonpanossa on tänään muutama mahdollinen poissaolo. Jason Denayerin sekä Tanguy NDombelen pelaaminen on tänään epävarmaa. Tämän lisäksi, kapteeni Nabil Fekir on pelikiellossa. Fekirin poissaolo on todella kova kolaus Lyonille, mutta myös Denayerin sekä NDombelen poissaolot haavoittavat etenkin Lyonin puolustuspelaamista. Uskon kuitenkin että ainakin toinen edellä mainituista herroista pelaa tänään.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10€ ilmaisveto!

Vierasjoukkue Barcelona on hävinnyt vain yhden, kymmenestä edellisestä ottelustaan. Vaikka Barcelona on onnistunut välttämään tappiot niin on kuitenkin hyvä huomioida, että Barca on pelannut viidessä edellisessä ottelussaan kolme tasapeliä.

Barcelonan manageri Ernesto Valverdelle sorvattiin taannoin jatkosopimus joka pitää miehen seurassa ainakin seuraavan kauden. Valverden jatkosopimus ei ollut kuitenkaan kaikille faneille mieluisa uutinen, vaikka Valverde onkin tuonut pokaaleja Barcelonaan.

Suurin ongelma lienee Valverden pelitapa, joka eroaa paljon Barcan aiempien valmentajien pelitavasta. Valverde on sittemmin muokannut pelitapaansa hieman hyökkäävämmäksi, mutta sekään ei aina kelpaa vaativille faneille. Omasta mielestäni, Valverde on tehnyt Barcelonassa vähintäänkin kelvollista työtä pienestä kritiikistä huolimatta.

Barcelonan kokoonpanosta puuttuu tänään varmuudella Rafinha, Cillessen, Arthur sekä Vermaelen. Umtiti palaa tänään kokoonpanoon, mutta en kuitenkaan usko että mies kirmaa tänään avauskokoonpanoon.

Ennakoitua vähämaalisempi Mestarien liiga -kamppailu?

Lyonin hyökkäyspeli kärsii Fekirin poissaolosta. Paikkaajia löytyy, mutta kapteenia on lähes mahdoton korvata. Lyonin kotietu on tänään merkittävä, mikä tarkoittaa sitä että Barcelona ei tule pääsemään tänään helpolla.  Lyonin puolustus on tehnyt ajoittain pahoja virheitä, mutta onnistumisiakin on nähty mm. Etihadilla, mistä Lyon haki upean 1-2 vierasvoiton.

Barcelona saattaa lähteä otteluun ”Valverdemaisesti”, mikä tarkoittaisi että omaa maalia lähdetään pitämään puhtaana. Tämä skenaario on mielestäni hyvinkin todennäköinen ja se puoltaa luonnollisesti vähämaalista taistoa.

Uskon, että Ranskassa nähdään tänään tasainen taisto ja näin ollen maalit saattavat jäädä lopulta yllättävänkin vähiin. Tiistain Mestarien liiga -vihjeet napataan tällä kertaa Coolbetin alle 3 maalille tarjotusta 1,78 kertoimesta.

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut