Mestarien liiga -vihjeet 12.03: Juventus – Atletico Madrid

Mestarien liiga -vihjeet 12.03: Juventus – Atletico Madrid

Mestarien liiga -vihjeet palaavat jälleen ruutuun tiistain kunniaksi. Jatkopaikkoja ratkotaan tänään Italiassa sekä Englanissa.

Mestarien liiga -vihjeet 12.03.

Juventus – Atletico

Valinta: Yli 2 maalia (1,80)

Valinta: Miralem Pjanic saa varoituksen (4,00)

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Espanjassa 2-0, kun Atletico iski kahdesti ottelun loppuhetkillä. Atletico on 2-0 voittonsa myötä luonnollisesti suosikki jatkamaan tästä parista, mutta Torinon voimaa ei kannata aliarvioida.

Juventus on palannut raiteilleen Mestarien liigassa kärsityn tappion jälkeen. Juve on napannut kolmesta edellisestä Serie A:n ottelustaan kolme voittoa, joista maukkain oli varmasti 1-2 vierasvoitto Napolista. Napoli oli ottelussa parempi joukkue, mutta Juventus onnistui nappaamaan tästä huolimatta täyden pistepotin.

Juventuksen manageri Massimiliano Allegri kierrätti kokoonpanoaan rajusti perjantaina Udinesea vastaan pelatussa ottelussa. Siitä todisteena, tämän illan avauksen pelaajista vain 2-3 pelasi sunnuntaina Serie A:ssa.

Juventuksen kokoonpanosta puuttuu tänään Sami Khedira, Alex Sandro, Andrea Barzagli, Mattia De Sciglio, Juan Cuadrado sekä Douglas Costa.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa

Vierasjoukkue Atletico on mahtavassa vireessä. Tico on voittanut viisi edellistä otteluaan, komealla 8-0 maalierolla. Viimeisin voitto tuli lauantaina, kun Atletico kaatoi kotikentällään Leganesin 1-0. Myös Diego Simeone kierrätti kokoonpanoaan hieman, mutta ei läheskään samalla tavalla kuin Juventuksen manageri Allegri.

Atleticolla on muutama paha poissaolo Juventuksen tapaan. Pahin kato on käynyt vasemman puolustajan paikalla, sillä Filipe Luis sekä Lucas Hernandez ovat illan ottelusta sivussa. Thomas sekä Diego Costa ovat puolestaan pelikiellossa.

Pystyykö Atletico pitämään pintansa Torinossa?

Atletico voitti avausosan, mutta nyt ollaan Torinossa, missä Juventus on ollut äärimmäisen vahva koko kauden ajan. Atleticolle on helppo ennakoida todella haastavaa iltapuhdetta, etenkin jos Juventus onnistuu iskemään avausmaalin nopeasti. Atletico lähtee otteluun tutussa 4-4-2 muodostelmassa, jossa jokainen pelaaja hoitaa puolustusvelvoitteensa säntillisesti. Jopa kärkimies Griezmann puolustaa nöyrästi kun siihen on tarvetta.

Juventus tarvitsee tänään nopean avausmaalin ja uskon, että joukkue lähtee hyökkämään heti ottelun alussa. Juventus joutuu siirtämään panoksia hyökkäyspeliin ottelun edetessä, joten Atletico tulee saamaan muutamia vaarallisia vastashyökkäyspaikkoja.

Ottelu on ennakoitu todella vähämaaliseksi, mutta Coolbetin tarjoama 1,80 kerroin yli 2 maalille pitää ottaa tänään mukaan peleihin ottelun lähtökohdat huomioiden. Yli 2 maalin lisäksi, lapulle napataan Miralem Pjanicin varoitus, komealla 4,00 kertoimella.

Mukavaa Mestarien liiga -iltaa kaikille! Muista myös käynnissä oleva Mestarien liiga -haaste, jossa on 10 000 euron Jackpot! LUE LISÄÄ!

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut