Mestarien liiga -vihjeet 12.02: Manchester United – PSG

Mestarien liiga -vihjeet 12.02: Manchester United – PSG

Mestarien liigan neljännesvälierät potkaistaan käyntiin tänään. Tiistain Mestarien liiga -vihjeet poimitaan Manchester Unitedin ja PSG:n välisestä ottelusta.

Mestarien liiga -vihjeet 12.02.

Manchester United – PSG

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,91)

Moni ei olisi varmasti uskonut muutama kuukausi takaperin, että Man Utd on ennakkosuosikki PSG:tä vastaan pelattavassa Mestarien liiga -ottelussa. Tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti viime kuukausien aikana ja nyt Man Utd lähtee haastamaan PSG:n tosissaan.

Man Utd on pelannut Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa nyt 11 ottelua putkeen ilman tappiota, joten lentokelille ei näy loppua. Tänään, Man Utd:lla sekä Solskjaerilla on kuitenkin edessään tämän kauden isoin ottelu, kun PSG vierailee Old Traffordilla.

Man Utd:n kokoonpanosta ei puutu tänään yhtäkään avauksen pelaajaa, joten Man Utd:lla pyyhkii tällä hetkellä hyvin myös loukkaantumisrintamalla.

Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000 euron Jackpot!

Vierasjoukkue PSG:n esitykset ovat ailahdelleet viime aikoina. Heikot suoritukset voidaan laittaa lukuisien loukkaantumisien piikkiin, mutta omasta mielestäni ongelmia on muuallakin. Nämä ongelmat on huomannut myös Thomas Tuchel, joka on kenties uransa tiukimmassa paikassa tällä hetkellä.

PSG:n kokoonpanosta puuttuvat tänään varmuudella Neymar, Edinson Cavani, Thomas Meunier sekä koirankopissa lymyilevä Adrien Rabiot. Loukkaantumisista kärsinyt keskikenttämies Marco Verratti parsittanee tänään kasaan tavalla tai toisella. Varmaa on kuitenkin se, että mies ei ole täydessä pelikunnossa tämän illan ottelussa.

Kun yllä mainittua poissaolijoiden listaa katselee niin PSG:lle on helppo ennakoida vaikeuksia. Neymarin ja Cavanin puuttuminen tarkoittanee sitä, että Mbappe kirmailee yksinään kärjessä, ellei Tuchel halua juoksuttaa kentälle Maxim Choupo-Motingia.

PSG:n lukuisat poissaolot iskevät koviten keskikentälle. Tästä syystä Tuchel on joutunut peluuttamaan keskikentällään viime aikoina esimerkiksi Dani Alvesia sekä Marquinhosia, jotka ovat selkeästi puolustuspään pelaajia.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Vähämaalinen taisto Old Traffordilla

Uskon itse vähämaaliseen otteluun. Kumpikaan joukkue ei tule ottamaan turhia riskejä, vaikka PSG havitteleekin tärkeää vierasmaalia. Tuchel juoksuttanee tänään kentällä kolme topparia, mikä tarkoittaa sitä että Marquinhos nostetaan keskikentälle yhdessä Verrattin, Draxlerin sekä Di Marian kanssa. Tällä ryhmityksellä Tuchel yrittänee tukkia hirmuvireisen Paul Pogban tiloja keskikentällä.

Man Utd on kotikentällään tämän ottelun suosikki, mutta PSG:tä ei sovi kuitenkaan aliarvioida, vaikka joukkue onkin tänään siipirikkoinen. Molemmat joukkueet tietävät, että tämä ottelupari ei tule ratkemaan vielä tänään, joten vähämaalinen avausosa on hyvinkin mahdollinen

Tiistain Mestarien liiga -vihjeet napataan Alle 2,5 maalia -vedosta. Kerroin on ehtinyt jo hieman laskea, mutta Coolbetin tarjoama 1,91 kerroin kelpaa vielä mukaan tämän illan pelikupongille.

Coolbetin Mestarien liiga -kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut