Mestarien liiga -vihjeet 09.04: Murskajaiset Anfieldilla?

Mestarien liiga -vihjeet 09.04: Murskajaiset Anfieldilla?

Mestarien liiga -vihjeet palaavat ruutuihin, kun Mestarien liigassa ollaan edetty jo puolivälierävaiheeseen. Tässä vaiheessa mukana on enää kahdeksan joukkuetta.

Mestarien liiga -vihjeet 09.04.

Liverpool – FC Porto

Valinta: Alle 3 maalia (1,79) @Coolbet

Porto matkustaa tänään Anfieldille. Vieraspelistä on tulossa ennakkoon arvioituna todella haastava, sillä Liverpool on pelannut tuloksellisesti todella hyvin kotikentällään koko kauden ajan.

Liverpool taistelee vielä tiukasti Valioliigan mestaruudesta yhdessä Man Cityn kanssa. Liverpool porhaltaa tällä hetkellä 14 ottelun tappiottomassa putkessa.

Vaikka tulokset ovat olleet hyviä niin Liverpoolilla on ollut haasteita Valioliigassa. Etenkin ottelut Southamptonia sekä Spursia vastaan olisivat voineet kääntyä helposti toiseen suuntaan hieman huonommalla onnella.

Liverpoolin kokoonpanosta puuttuu tänään pitkäaikaispotilaiden lisäksi Andrew Robertson, joka on pelikiellossa. Robertsonin paikalla pelannee tänään James Milner, joka ei ole niin vahva pelaaja hyökkäys-suuntaan kuin Robertson.

Vierasjoukkue Porto lähtee otteluun selvänä altavastaajana. Porton tilannetta ei helpota Alex Tellesin, Pepen sekä Hector Herreran poissaolot.

Porto tarvitsisi Anfieldilta hyvän tuloksen, jotta otteluparin ratkaisu siirtyisi Portugaliin. Joukkueet kohtasivat toisensa Mestarien liigassa myös viime kaudella, jolloin Liverpool vei otteluparin nimiinsä peräti 5-0.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa

Murskajaiset Anfieldilla?

Liverpoolilta odotetaan murskaavaa esitystä tämän illan ottelusta. Siihen on kaikki mahdollisuudet, mutta on myös syytä huomioida, että Liverpool on ollut tälläkin kaudella vaikeuksissa matalalta puolustavia joukkueita vastaan.

Porto luovuttanee tänään pallonhallinnan suosiolla kotijoukkueelle ja keskittyy vastaiskuihin. Porton kannalta tärkeintä on pitää oma maali puhtaana mahdollisimman pitkään.

Porton puolustusmuuri saattaa tuottaa tänään yllättävän suuria ongelmia Liverpoolille, jolloin ottelu saattaa jäädä hyvinkin vähämaaliseksi. Coolbet tarjoaa alle kolmen maalin lopputulemaan 1,79 kerrointa, joka kelpaa kyllä mukaan tiistain vetolapuille.

Muut Mestarien liiga -valinnat:

Tottenham – Manchester City, yli 2,5 maalia (1,88)

Mukavaa Mestarien liiga -iltaa kaikille! Muista myös käynnissä oleva Mestarien liiga -haaste, jossa on 5 000 euron Jackpot! LUE LISÄÄ!

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut