Mestarien liiga -vihjeet 06.03: Kotijoukkueiden juhlapäivä?

Mestarien liiga -vihjeet 06.03: Kotijoukkueiden juhlapäivä?

Tiistain Mestarien liiga -vihjeet päättyivät voitokkaasti, joten näistä asetelmista on hyvä siirtyä kohti keskiviikon otteluita. Kotijoukkueet ovat suosikkeja tämän illan kierroksella, mutta yllättävätkö vierasjoukkueet eiliseen tapaan?

Mestarien liiga -vihjeet 06.03.

Porto – Roma

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia (2,00)

Porton ja Roman välisessä otteluparissa on vielä kaikki auki. Roma voitti ensimmäisen osan kotonaan 2-1, mutta Porto onnistui tekemään arvokkaan vierasmaalin. Tämä tarkoittaa sitä, että Porto tarvitsee tänään vähintään yhden maalin jatkopaikan varmistamiseen. Porto hävisi viikonloppuna kärkikamppailun Benficalle 1-2. Myös Roman valmistava peli meni pahasti mönkään, kun joukkue hävisi Laziolle peräti 3-0.

Porto saa tänään Jesus Manuel Coronan sekä Moussa Maregan takaisin kokoonpanoon. Tämä tuo mukavan lisäbuustin Porton hyökkäyspeliin ensimmäiseen osaotteluun verrattuna. Merkittäviä poissaolijoita ei ole.

Vierasjoukkue Roman kokoonpanosta puuttuu tänään varmuudella Cengiz Under sekä Javier Pastore. Nicolo Zaniolon ja Kostas Manolasin pelaaminen on puolestaan hieman epävarmaa, mutta uskon että molemmat miehet kirmaavat tänään kentälle.

Porto on ottelun suosikki kotietunsa ansiosta. Porton kotiedun arvo nousee kohisten, kun katselee Roman vieraspelien esityksiä tältä kaudelta. Porto tarvitsee tänään vähintään yhden maalin, joten joukkueen on lähdettävä pelaamaan heti alkuvihellyksestä alkaen. Tämä asetelma tulee avaamaan Romalle mukavia vastaiskujen mahdollisuuksia.

Uskon, että molemmat joukkueet onnistuvat tänään maalinteossa tässä vauhdikkaassa ottelussa. Yli 2,5 maalia + btts-vedolle tarjotaan Coolbetilla tasan 2,00 kerrointa, joten nappaamme tämän kohteen kiinni tästä ottelusta.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa!

PSG – Man Utd

Valinta: 1. puoliajan maalit, alle 1 (2,44)

PSG nappasi Old Traffordilta tyylikkään 0-2 vierasvoiton. PSG oli ottelussa selvästi parempi joukkue ja Man Utd jäi lopulta varsin aseettomaksi. Tänään PSG lähtee otteluun todella suurena ennakkosuosikkina vahvan kotiedun turvin.

PSG:n kokoonpanosta puuttuu tänäänkin Neymar sekä Edinson Cavani, mutta PSG ei kaadu edellä mainittuihin poissaoloihin, kuten jo ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin.

Vierasjoukkue Man Utd lähtee illan otteluun selvänä altavastaajana. Man Utd:n tilanne näyttää tänään varsin heikolta, sillä joukkueen avauskokoonpanosta puuttuu lähes kymmenen pelaajaa loukkaantumisten takia. Kun tähän lisätään vielä Paul Pogban pelikielto, niin vierasjoukkueelle on helppo ennakoida haastavaa iltapuhdetta.

PSG:n ei tarvitse voittaa tänään, mutta mihinkään hurjaan löysäilyyn en kuitenkaan Pariisissa usko. Man Utd:lla on hurja määrä poissaoloja, mutta puolustuslinja on suhteellisen ehjä.

Ottelun asetelmat huomioiden, pelistä saattaa tulla yllättävänkin vähämaalinen. Coolbet tarjoaa tällä hetkellä 2,44 kerrointa, ”1. puoliajan maalit alle 1 -vedolle”. Edellä mainittu kerroin vaikuttaa sen verran hyvältä, että se on syytä napata mukaan keskiviikon peleihin.

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut