Mestarien liiga -vihjeet 05.03: Dortmund – Tottenham

Mestarien liiga -vihjeet Urheilukalenteri

Tiistain Mestarien liiga -vihjeet tulevat Borussia Dortmundin ja Tottenhamin välisestä ottelusta. Illan toisessa kamppailussa Real Madrid kohtaa kotikentällään Ajaxin.

Mestarien liiga -vihjeet 05.03.

Borussia Dortmund – Tottenham

Valinta: Spurs yli 4,5 kulmapotkua (2,55)

Dortmund lähtee tiistai-illan kamppailuun suosikin asemasta kotietunsa turvin. Spurs vei tämän otteluparin ensimmäisen kohtaamisen Englannissa peräti 3-0, joten Dortmundilla on tänään hurjasti kirittävää. Hurjaan nousuun on tänään mahdollisuus, sillä Dortmund kykenee ihmetekoihin Signal Iduna Parkilla.

Dortmundin kone on yskinyt viime aikoina ja näyttää sille, että paketti on hajoamassa pahimmalla mahdollisella hetkellä. Dortmund on napannut seitsemästä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton ja näin ollen jopa ”varmalta” näyttänyt Bundesliga-mestaruus on karkaamassa käsistä.

Myös vierasjoukkue Spurs on ollut viime aikoina vaikeuksissa. Joukkue on napannut kolmesta edellisestä ottelustaan vain yhden pisteen ja etenkin derbytappiot ovat syöneet joukkueen itseluottamusta.

Spursi kannalta tilanne on kuitekin hyvä, sillä joukkueen ei tarvitse edes voittaa tänään. Spursin jatkopaikkaan riittää jopa kahden maalin tappio, joten siinä mielessä Spursilla ei pitäisi olla hätää.

Riittääkö Dortmundin kiri?

Tämä on se päälimmäinen kysymys, mikä on tällä hetkellä varmasti useamman henkilön mielessä. Dortmund voi hyvinkin voittaa tänään, mutta kolmen maalin tekeminen ei tule olemaan itsestäänselvyys edes kotikentällä.

Dortmund ottanee ottelun ohjat käsiinsä heti ottelun alussa. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä että Spurs vetäytyy ja puolustaa tiiviisti 3-0 johtoaan. Spursin aseena tulee olemaan terävät vastahyökkäykset, joilla joukkue kykenee haavoittamaan Dortmundin ajoittain haparoivaa puolustuslinjaa.

Tämän päivän Mestarien liiga -vihjeet on napattu juurikin Spursin vastaiskupeliä myötäillen. Spurs halunnee päättää terävät vastaiskunsa laukauksiin, joten saatamme nähdä tänään yllättävinkin paljon kulmapotkuja. Spursin yli 4,5 kulmalle tarjottu 2,55 kerroin vaikuttaa sen verran hyvältä, että se on syytä napata mukaan tiistain peleihin Coolbetin pelilistalta.

Coolbetin Mestarien liiga -kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!