Mestarien liiga -vihje: Juventus – Manchester United 7.11.

Mestarien liiga -vihje: Juventus – Manchester United 7.11.

Keskiviikon toinen Mestarien liiga -vihje napataan Juventuksen ja Man Utd:n välisestä ottelusta. Ottelun asetelmat ovat mielenkiintoiset sillä Juventus varmistaisi voitolla jatkopaikan H-lohkosta.

Mestarien liiga -vihje 7.11.

Juventus – Manchester United

Valinta: Juventus -1 (2,08)

Juventus kohtaa tänään Torinossa Man Utd:n. Juventus haki Englannista 0-1 vierasvoiton, joten Man Utd:lla olisi tänään revanssin paikka. Revanssin hakeminen Allianz Stadiumilta ei tule olemaan helppoa sillä Juventus on äärimmäisen kova kotijoukkue.

Juventus oli joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa selvästi parempi joukkue. Juventus hallitsi ottelua ajoittain jopa suvereenisti ja piti siinä samalla Man Utd:n poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

Juventus on voittanut kaksi edellistä Serie A:n ottelua, mutta niistä ei kannata vetää suuria johtopäätöksiä, sillä Juventus kohtasi edellä mainituissa otteluissa Cagliarin ja Empolin. Ehkäpä suurin huomio Juven peleissä oli se, että joukkue päästi maalin molemmissa voittoon päättyneissä otteluissa.

Juventukselta puuttuu tänään kokoonpanosta Douglas Costa, Emre Can sekä Federico Bernandeschi. Blaide Matuidin sekä Giorgio Chiellinin pelaaminen on epävarmaa, mutta uskon että molemmat miehet kirmaavat tänään kentälle. Juventuksen kannalta hyvä uutinen on, että Sami Khedira, Daniele Rugani sekä Mario Mandzukic palaavat tänään kokoonpanoon.

Vierasjoukkue Man Utd on pelannut tuloksellisesti paremmin viime aikoina. Kelvolliset tulokset eivät kuitenkaan kerro koko totuutta Jose Mourinhon miehistön vireestä. Man Utd voitti edellisellä Valioliiga-kierroksella Bournemouthin vieraissa lukemin 1-2, kun Marcus Rashford iski pallon maaliin lisäajalla. Mourinho oli varmasti tyytyväinen tähän tulokseen, sillä Bournemouth oli ottelussa parempi joukkue etenkin avausjaksolla. Bournemouth olisi voinut johtaa ottelua ensimmäisen puolen tunnin jälkeen 3-0 jos viimeistely olisi ollut laadukkaampaa.

Man Utd:n kokoonpanosta ovat sivussa ainakin Diogo DalotMarcos Rojo sekä Romelu Lukaku. Marouane Fellainin sekä Antonio Valencian pelaaminen on vielä epävarmaa. Romelu Lukakun poissaolo on paha takaisku vierasjoukkueelle, vaikka miehen ruuti onkin ollut märkää viime aikoina. Lukakun poissaolo vähentää merkittävästi Mourinhon taktisia vaihtoehtoja hyökkäyspäässä.

”Vanha Rouva” näyttää tasonsa Torinossa

Ensimmäisen Mestarien liiga -osaottelun perusteella, Man Utd:n illasta on tulossa vaikea. Juventus on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue ja se tulee näkymään tämänkin illan ottelussa. Juventus varmistaa jatkopaikkansa jos joukkue voittaa tänään, joten siinä mielessä panokset ovat korkealla.

Man Utd saattaa ajaa tänään Mourinhon omistaman bussin aina Allianz Stadiumin nurmelle asti, mutta en usko että bussi kestää 90 minuutin rallia Torinossa. Man Utd tarvitsisi kipeästi pisteitä, joten pelkkä oman maalin puolustaminen ei tänään riitä.

Juventuksen kotietu sekä Man Utd:n viime aikojen vaikeudet huomioiden, Juventus kelpaa peleihin jopa tasoituksen kera. Kyseessä on ”aasialainen tasoitusveto”, joten Juventuksen kahden maalin voitto tuo lapun kotiin. Kotijoukkueen maalin voitto tuo puolestaan panokset takaisin.

 

UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pelivihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut