Mestarien liiga -vihje: Barcelona – Napoli | Klo 22:00

valioliiga-vihje vetovihjeet

Mestarien liiga potkaistiin eilen käyntiin pitkän tauon jälkeen. Pudotuspelit jatkuvat tänään kahden ottelun voimin. Lauantain ensimmäinen Mestarien liiga -vihje napataan Barcelonan ja Napolin välisestä ottelusta.

Barcelona – Napoli

Barcelona ja Napoli kohtaavat tänään Camp Noulla klo 22:00 alkavassa ottelussa. Otteluparin ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin, joten Barcelona pääsee otteluun hieman paremmista lähtökohdista kuin Napoli, sillä joukkue onnistui tekemään arvokkaan vierasmaalin Italiassa.

10% voitontehostaja Mestarien liigan pudostuspeleihin!

Barcelonan La Liga -kausi päättyi rajuun pettymykseen kun Real Madrid nappasi mestaruuden Barcelonan nenän edestä. La Ligan mestaruus on Barcelonalle ainoa tavoite vuodesta toiseen, joten tämän kauden tulos ei varmasti tyydytä seurajohtoa eikä pelaajia.

Mainos alkaa

Barcelonalla on vielä sauma pelastaa kautensa Mestarien liigan puolella, kun joukkue kohtaa kotikentällään Napolin. Vierasottelu Italiassa oli haastava, mutta tänään Barca pääsee pelaamaan kotikentällään. Kotiedun arvo pienenee tyhjille katsomoille pelattaessa, mutta siitä huolimatta Barcelona on lauantai-illan ottelun ennakkosuosikki.

Myös vierasjoukkue Napolin kausi oli suuri pettymys, sillä Gennaro Gattuson suojatit jäivät tylysti ulos Europeleistä. Tämä tuo Napolille varmasti haasteita siirtomarkkinoilla ja esimerkiksi joukkueen tähtipelaaja Kalidou Koulibalyn siirto alkaa vaikuttamaan hyvinkin todennäköiseltä.

Kokoonpanot

Kotijoukkue Barcelonan kokoonpanossa on muutamia poissaoloja. Sergio Busquets ja Arturo Vidal missaavat ottelun pelikieltojen takia, joten Barcan keskikenttä on tänään hieman siipirikkoinen. Myös Samuel Umtiti sekä Ousmane Dembele ovat sivussa tämän illan ottelusta.

Vierasjoukkue Napolin terveystilanne on hieman parempi kuin Barcelonalla. Napolin kannalta suurin huolenaihe on tällä hetkellä Lorenzo Insignen pelikunto, sillä Insignen pelaaminen on tänään todella epävarmaa. Insignen menettäminen olisi erittäin paha takaisku Napolille.

Barcelona ei kompuroi Camp Noulla

Barcelona lähtee otteluun suosikin asemasta. Barcelona ei ole tällä hetkellä aivan parhaassa iskussa, mutta on muistettava, että Napolin esitykset ovat ailahdelleet Gattuson alaisuudessa rajusti. Napolin venymiseen ei ole tänään kovinkaan suurta luottoa, joten me hyppäämme tänään Barcelonan kelkkaan.

Barcelona + yli 1,5 maalia kohteelle tarjottu 1,87 kerroin vaikuttaa tähän otteluun sen verran hyvältä valinnalta, että tämä kohde napataan mukaan lauantain vetolapuille.

 

Lue myös: Nappaa 10€ riskitön veto NHL:n pudotuspeleihin!

Coolbet
Barcelona – Napoli
Alkaa: 8.8. klo 22:00
Vihje:  Barcelona + yli 1,5 maalia
Kerroin: 1.87
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!