Unelmat käyvät toteen! Voita Valioliiga-matka Man United – Man City -peliin

Summer Series Valioliiga Fantasy Premier League
Kuva: Getty Images

Futiskausi käy kiivaimmillaan, sillä Valioliigassa pelataan isoja pelejä viikonlopusta toiseen, minkä lisäksi myös Mestarien liiga pääsee vauhtiin.

Valioliigassa on toistaiseksi menty aika lailla odotusten mukaan, sillä Man City, Liverpool ja Arsenal keikkuvat kärjessä. Sen sijaan Man United ja Chelsea ovat olleet isoissa ongelmissa koko alkukauden, joten mestaruustaisto voidaan unohtaa jo alkuunsa. Kauden suurin yllättäjä on ollut Brighton, joka myi kesällä tähtensä, mutta on siitä huolimatta pelannut fantastista futista.

Manchester Cityn kausi on alkanut sillä tavalla, että joukkue voidaan nostaa välittömästi suurimmaksi mestarisuosikiksi sekä Valioliigassa että Mestarien liigassa.

Mestarien liigassa varmasti englantilaisjoukkueet tulevat olemaan kovia, mutta miten käy Real Madridin ja Bayern Münchenin? Entä Barcelona ja PSG? Tulossa on huima futiskausi jälleen kerran!

Tämän viikon aikana on mahdollisuus voittaa ikimuistoinen Valioliiga-matka Manchesterin derbyyn. Koe Man United – Man City livenä Old Traffordilla! Lue lisätiedot täältä.