Mestarien liiga -finaali: PSG – Bayern München | Klo 22:00

valioliiga-vihje vetovihjeet

Poikkeuksellinen futiskausi huipentuu tänään, kun Mestarien liiga -finaali potkaistaan käyntiin Lissabonissa klo 22:00. Finaalissa kohtaavat PSG ja Bayern München.

Mestarien liiga -finaali 23.08.

PSG – Bayern München

PSG ja Bayern München iskevät yhteen UCL-finaalissa. PSG pelaa seurahistoriansa ensimmäistä UCL-finaalia, kun puolestaan Bayern München on ollut finaaleissa useampaankin otteeseen. Münchenin edellinen UCL-mestaruus on kaudelta 2012-2013. Tuolloin finaalissa kaatui Borussia Dortmund.

Mestarien liigan finaali -kisa – lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

PSG raivasi tiensä finaaliin pudottamalla jatkopeleissä Dortmundin, Atalantan sekä RB Leipzigin. Atalantaa vastaan pelattu ottelu ratkesi aivan loppuhetkillä, kun PSG onnistui iskemään kaksi maalia lisäajalla.

Mainos alkaa

Bayern Münchenin meno on ollut vakuuttavaa katseltavaa. München kaatoi neljännesvälierissä Chelsean yhteismaalein 7-1. Chelsea-voittoa seurasi historiallinen nöyryytys, kun München kaatoi Barcelonan peräti 2-8. Välierissä vastassa ollut Lyon haastoi Bayernin jo paremmin kuin aiemmat vastustajat, mutta lopulta München marssi 0-3 voittoon.

Pystyykö PSG haastamaan Münchenin?

Hansi Flickin München on hävinnyt kilpailullisen ottelun edellisen kerran viime joulukuussa. München on napannut 30 edellisestä ottelustaan 29 voittoa ja yhden tasapelin, joten meno on ollut todella hurjaa. Yhtenä Münchenin menestyksen salaisuutena on ollut äärimmäisen agressiiviinen prässi. Prässi on tuottanut tulosta, vaikka välillä Münchenin puolustuslinja vaikuttaa olevan todella ylhäällä.

Tänään München joutuu kuitenkin todella kovaan testiin, sillä PSG kykenee murtamaan agressiivisenkin prässin. Bayernin kannalta huono uutinen on myös se, että PSG:n hyökkäyslinjassa viilettävät Neymar, Mbappe sekä Di Maria. Edellä mainittu kolmikko tulee tekemään tänään tuhoa, mikäli Münchenin puolustuslinja pelaa yltiöpäisen korkealla.

Bayern on kertoimien perusteella ottelun suosikki, mutta PSG:n iskukykyä ei sovi aliarvioida. Ottelu tulee olemaan varmasti todella vauhdikas ja molemmissa päädyissä nähtänee tänään maaleja. Emme lähde veikkaamaan tällä kertaa ottelun voittajaa, mutta yli 3,5 maalille tarjottu 2,03 kerroin kelpaa sen sijaan mukaan sunnuntain vetoihin ottelun asetelmat huomioon ottaen.

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!