Mestarien Liiga + fantasyfutis on loistava yhdistelmä!

Viikot vierivät nopeasti, ja Champions Liigan lohkovaiheessa käynnistyy tänään viimeinen ja ratkaiseva kierros. Fantasyfutispelaajilla on siis vielä pari päivää aikaa nauttia mahtavasta pelitarjonnasta ennen kuin CL siirtyy talvitauolle. Euroopan ykkösliiga onkin erittäin suosittu FanTeamin pelaajien keskuudessa, ja pääturnauksen potin odotetaan taas kasvavan €1200-€1500 maastoon! CL:n fantasyfutiksen suosion takana on mm. seuraavat pointit:

  • Pelipäivänä on normaalia enemmän otteluita = paljon vaihtoehtoja pelaajien valintaan
  • Mukana ovat Euroopan huippujoukkueet, jolloin pelaajalistassa on paljon tuttuja nimiä
  • Ottelut alkavat (pääasiassa) samaan aikaan, jolloin kokoonpanot voi helposti vahvistaa kaikkiin peleihin

Pääturnauksessa €1000 molempina päivinä

Päivän turnaustarjonta jatkaa samalla linjalla kuin aiempina viikkoina, eli pääturnauksessa €1000 takuupotti, joka kasvaa todennäköisesti €1200+ lukemiin. Tämän lisäksi tarjolla on double-or-nothing pelimuotoa ja sisäänostoja haarukassa €1 – €200, joten jokaisen kukkarolle löytyy varmasti jotain. Etenkin kun listoilla on myös Freerolleja.

Pelaa ilmaiseksi ja harjoittele ilman riskiä

Olemme alkaneet luoda myös talon puolesta ns. Practice & Play -turnauksia kaikkiin sarjoihin, joiden ideana on tarjota näkyvämmin helppo ilmaispeli aloittelijoille. Näissä turnauksissa ei ole rahapalkintoa, ja voit hioa niissä fantasyfutis-taitoja ennen rahapeleihin siirtymistä. Budjetti on myös normaali suurempi ja joukkueen valinnassa on enemmän vapauksia. Huom! Voit myös itse luoda vapaasti vastaavia turnauksia ilman sisäänostoa, ja löydät muiden tekemät turnaukset kun valitset turnaussivulta Options (Valitse) -> Custom (Pelaajien omat turnaukset).

Joukkueiden motivaatio on tänään avainasemassa

Käy läpi sarjataulukot huolella ja katsasta ennakkotiedot, ja mieti mitkä joukkueista ovat tänään huippumotivoituneita. Mahdolliset lepuutukset tarjoavat myös todellisia helmiä: monet normaalisit penkkiä kuluttavat pelaajat saavat tänään mahdollisuuden, ja voivat jäädä täysin suurelta yleisöltä huomioimatta. Muistathan, että FanTeamin turnaukset loppuvat vasta 1 min ennen otteluiden alkua. Ehdit siis hyvin katsoa avauskokoonpanot esim. seurojen twitter-sivuilta.

Pohdi mm. näitä asioita tänään:

  • Sija 3 voi olla tärkeämpi pienemmälle seuralle, joka haluaa UEL-paikan lisätulojen vuoksi
  • Lohkon kolmossija voi olla jopa riesa suurseuralle kuten Arsenal, joka taistelee samaan aikaan kansallisen liigan voitosta, cupista jne. Etenkin jos loukkantuneita on paljon.
  • Jos joukkue pelaa ilman panosta, se ottaa todennäköisesti huippupelaajansa aiemmin vaihtoon, vaikka he olisivatkin avauksessa. Tyypillisesti jo 60 min jälkeen.
  • Suosittelemme tarkistamaan avauskokoonpanot huolella, jos poimit pelaajia ilman panosta pelaavista joukkueista. Jos et pysty sitä tekemään, suosi joukkueita, joiden motivaatiossa ei ole kysymysmerkkejä.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis