Mestarien liiga -vihjeet 13.02: Ajax haastaa kotikentällään Real Madridin!

Mestarien liiga -vihjeet 13.02: Ajax haastaa kotikentällään Real Madridin!

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat tänään kahden ottelun voimin. Keskiviikon Mestarien liiga -vihjeet napataan Ajaxin ja Real Madridin välisestä ottelusta.

Mestarien liiga -vihjeet 13.02.

Ajax – Real Madrid

Valinta: Real Madrid (2,07)

Ajax ja Real Madrid iskevät tänään yhteen Amsterdamissa. Ajax lähtee otteluun altavastaajan asemassa, vaikka Hollantilaisten kotietu tasaa ottelun asetelmia.

Ajax selvitti tiensä jatkopeleihin E-lohkosta. Ajax ei hävinnyt Mestarien liigan alkulohkossa yhtäkään ottelua, joten jatkopaikka oli varsin ansaittu. Ajax teki lohkovaiheessa peräti 11 maalia, joista kolme syntyi hurjassa, 3-3 lukemiin päättyneessä ottelussa Bayern Münchenia vastaan. Münchenia vastaan pelattu kotitasuri antoi osviittaa Ajaxin iskukyvystä, mutta on myös syytä huomioida että Bayern ei ollut tuohon aikaan kovinkaan vahvassa vireessä.

Ajaxin viime aikojen esitykset eivät ole vakuuttaneet, sillä joukkue on onnistunut nappaamaan vain yhden voiton kolmesta edellisestä Hollannin liigan ottelusta. Pahin mahalasku nähtiin tammikuun lopussa, kun Ajax hävisi kärkikamppailun PSV:lle peräti 6-2.

Ajaxin kokoonpanosta saattaa puuttua tänään keskikenttämies Frenkie de Jong sekä laitapakki Nicolas Tagliafico.

Vierasjoukkue Real Madrid on löytänyt kadoksissa olleen vireensä kreivin aikaan. Täydelliseltä katastrofilta vaikuttanut kausi on kääntynyt äkisti päälaelleen Santiago Solarin johdolla.

Real on napannut kuusi voittoa seitsemästä edellisestä ottelustaan. Hyvään jaksoon mahtuu mukaan derbyvoitto Atleticosta sekä 1-1 vierastasuri Barcelonan kanssa.

Solari on tehnyt Realin kokoonpanoon osittain rajujakin ratkaisuja, sillä esimerkiksi Marcelo, Bale sekä Asensio ovat istuneet viime aikoina vaihtopenkillä tiuhaan tahtiin. Realin loukkaantumistilanne vaikuttaa ottelun alla kelvolliselta, sillä oikeastaan vain Isco on sivussa tämän illan ottelusta.

Ilmainen Mestarien liigan futisvisa – voita 10 euron ilmaisveto!

Tulevaisuuden tähdet vastaan kokeneet kehäketut

Väliotsikko kertoo mielestäni kaiken oleellisen tämän ottelun asetelmista. Ajax edustaa nuoruuden intoa ja Real vankkaa kokemusta. Ajaxilla on tänään saumat yllätykseen, mutta itse en usko siihen. Real Madrid on voittanut Mestarien liigan kolmena vuonna peräkkäin, joten Realin leirissä tiedetään täsmälleen miten näitä otteluita pelataan.

Ajaxin viime aikojen heikot esitykset, Ajaxin kokemattomuus sekä Real Madridin nykyvire huomioiden, vierasjoukkueelle tarjottu 2,07 kerroin otetaan talteen Coolbetin pelilistalta.

Coolbetin Mestarien liiga -kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut