AS: Lionel Messin leiristä ensimmäiset kommentit – “Emme tiedä, mitä sopimusta La Liga on analysoinut”

Mestarien liigan Manchester City Lionel Messi Barcelona messin / Pallomeri.net

Lionel Messin ja Barcelonan välinen siirtovääntö on ollut kesän suurin jalkapallouutinen. Nyt pelaajan isä rikkoo hiljaisuuden ensi kertaa.

Barcelonan kapteeni Lionel Messi ei edelleenkään ole osallistunut joukkueen harjoituksiin. Tästä huolimatta viime päivinä on ilmaantunut lähteitä, joiden mukaan Messi olisi sittenkin jäämässä Barcelonaan vielä vuodeksi.

Nämä väitteet asettuvat varsin kyseenalaiseen valoon perjantaina. Supertähden isä ja myös poikansa agenttina toimiva Jorge Messi julkaisi oman tiedotteensa, jossa hän kyseenalaisti poikansa sopimuksen voimassaolon.

Mainos alkaa:

La Liga julkaisi viime viikolla tiedotteen, jossa sarja kertoi, että Messin sopimuksessa oleva 700 miljoonan euron ulosostopykälä on yhä voimassa. Jorge Messin mukaan kyseinen pykälä ei voi olla voimassa, sillä hänen poikansa sopimus ei ole enää voimassa.

– Emme tiedä, mitä sopimusta La Liga on analysoinut ja miten sopimuksessa olevaa ulosostopykälää voisi muuttaa, jos pelaaja päättää itse sopimuksensa yksipuolisesta päättämisestä kauden 2019-20 jälkeen, Jorge Messi kirjoitti tiedotteessaan.

La Liga vastasi välittömästi Messin leirin tiedotteeseen. Liigan pitäytyy edelleen kannassaan, että 700 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä on edelleen voimassa ja se on maksettava, jos Messi aikoo jättää Barcelonan.


Pelaajat:
Joukkueet: