Mieletön loppuhetkien pelastus – Turkin maalivahti Mert Günok torjui joukkueensa puolivälieriin

Mert Günok Turkki

Turkki venyi upealla tavalla ja pudotti Itävallan EM-kisojen neljännesvälierässä. Maalivahti Mert Günok nousi joukkueen sankariksi.

Itävallan ja Turkin välinen EM-kisojen neljännesvälieräottelu alkoi ryminällä, kun pallo oli Itävallan maalissa alle minuutissa. Turkki meni ottelussa myöhemmin 2-0-johtoon, kunnes Itävallan kiri alkoi. Itävalta nousi maalin päähän 66. minuutilla ja sen jälkeen paine oli pitkälti Turkin päädyssä ottelun loppuun saakka.

Aivan loppuhetkillä, eli annetun lisäajan viimeisillä sekunneilla, Itävalta sai rakennettua huippupaikan Turkin maalille. Pallo nostettiin vasemmalta laidalta rangaistusalueelle ja Itävallan Christoph Baumgartner pääsi vapaasti puskemaan. Hän yritti sijoittaa takakulmaan, mutta joutui lopulta pettymään. Turkin maalivahti Mert Günokin onnistui venyttää kätensä pallon tielle ja hän pelasti tilanteen.

Mainos alkaa:

Tämä oli lopulta Itävallalle viimeinen paikka, josta pelin olisi voinut tasoittaa. Erotuomari antoi vielä hetken verran siimaa, kun Itävalta sai kulmapotkun, mutta heti sen jälkeen tuomari puhalsi pilliinsä ja Turkki juhli puolivälieräpaikkaa.

Turkin Mert Günok venyi huikeaan torjuntaan aivan ottelun loppuhetkillä:

Katso myös: Hämmästyttävä flipperimaali – Itävalta pupelsi ja Turkki sai huikean salama-alun EM-neljännesvälierässä


Joukkueet: