Video: Fanijoukko rynni tuomariston kimppuun Perun cupissa – mellakkapoliisi joutui puuttumaan peliin

Video: Fanijoukko rynni tuomariston kimppuun Perun cupissa – mellakkapoliisi joutui puuttumaan peliin

Perun Cupin ottelu Deportivo Garcilason ja Deportivo Llacuabamban välillä keskeytyi, kun mellakkapoliisi joutui kaitsemaan kentälle rynnineitä faneja.

Perun Cupin toinen osaottelu Deportivo Garcilason ja Deportivo Llacuabamban välillä räjähti täysin käsiin toisella jaksolla, kun kotijoukkue Garcilasolle tuomittiin punainen kortti aivan aiheellisesti hurjasta taklauksesta, jossa Garcilason pelaaja tuli polvi edellä vastustajaa vatsaan.

Heti kortin noustua kotijoukkueen fanit lähtivät kentälle purkamaan raivoaan ja yksi faneista pääsi heittämään avustavaa erotuomaria pallolla päähän. Suurin osa faneista kohdisti hyökkäyksensä tuomareihin, mutta myös vastustajan pelaajat saivat osansa. Etenkin Llacuabamban maalivahtiin kohdistui suorastaan sikamaisia otteita niin faneilta kuin kotijoukkueen pelaajiltakin.

Mellakkapoliisi joutui puuttumaan tilanteeseen ja saikin rauhan ennen pitkää palautettua. Ottelu pelattiin loppuun asti eikä kukaan onneksi loukkaantunut. Ottelu päättyi maalein 1-1 ja Llacuabamba jatkoi cupin viimeiseen vaiheeseen yhteismaalein 1-3.

Mellakkapoliisi joutuu rauhoittamaan mellakkaa Perun cupissa:

Katso myös: Jukka Rautakorpi kiehui linjatuomarille CHL:ssä – ”F***ing swiss linesman!”

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut