Mehiläishoitaja nousi sankariksi MLB-ottelussa – Matt Hilton pelasti ottelun peruuntumiselta

Mehiläishoitaja Matt HIlton

Mehiläishoitaja Matt Hilton nousi yllättäväksi sankariksi Arizona Diamondbacksin ja Los Angeles Dodgersin välisessä MLB-ottelussa.

Mehiläishoitajat ovat hieman harvemmin juhlittuja sankareita, mutta keskiviikkona nähtiin tällainenkin harvinaisuus, kun yli 28 000 ihmistä osoitti suosiotaan Phoenixissä mehiläishoitaja Matt Hiltonille tämän pelastettua MLB-ottelun peruuntumiselta.

Arizona Diamondbacksin ja Los Angeles Dodgersin välinen kohtaaminen oli jo alkamaisillaan, kun suuri mehiläisparvi ilmestyi syöttölautasen takana sijaitsevaan turvaverkkoon.

Mainos alkaa:

Ottelu oli viivästynyt jo noin tunnilla, kun Hilton saapui paikalle. Yleisö antoi Hiltonille seisaaltaan raikuvat aplodit. Hiltonin pukiessa mehiläishoitajan asua päälleen, jatkoi yleisö suosionosoitustaan. Hilton vastasi kannustukseen tuulettamalla yleisölle. Hänen noustessaan nostolavalla mehiläisparven kimppuun, soitettiin stadionilla Bonnie Tylerin kappaletta ”Holding Out For a Hero”.

– En odottanut yhtään tuollaista reaktiota. Ajattelin, että hoidan vain hommani ja poistun paikalta. Mutta se oli hauskaa, Hilton kertoi USA Todayn haastattelussa.

Hilton suihkutti mehiläisparvea karkotteella ja onnistui imuroimaan mehiläiset omiin säiliöihinsä. Laskeutuessaan kentän tasolle kotiyleisö aloitti hänelle suunnatut ”M-V-P” -huudot.

- En voi valehdella, se oli hieman jännittävää. Taustalla oli suuret paineet pelin aloittamiselle. Mutta olin iloinen, että sain tulla paikalle hoitamaan ongelman, Hilton kommentoi.

Hilton joutui poistumaan oman poikansa tee-ball-ottelusta tullakseen paikalle.

- Hän taisi olla hieman harmissaan siitä, että jouduin lähtemään ottelusta. Mutta nyt hän on sinut asian kanssa, Hilton sanoi

Ottelu saatiin lopulta käyntiin tunnin ja 55 minuuttia suunniteltua myöhemmin. Hiltonin rooli ei kuitenkaan ollut päättynyt vielä mehiläisparven poistamiseen. Ennen jokaista ottelua heitetään seremoniallinen ensimmäinen syöttö. Sen heittää usein jokin julkisuuden henkilö tai seuran yhteistyökumppanin jäsen. Tällä kertaa kunnia suotiin ansaitusti Hiltonille.

Suosionosoitukset Hiltonille eivät päättyneet edes tähän. Keräilykorttivalmistaja Topps solmi Hiltonin kanssa sopimuksen hänen uroteolleen osoitetuista korteista.

Itse ottelu päättyi kotijoukkue Diamondbacksin 4–3 voittoon.

Mehiläishoitaja Matt Hilton nousee MLB-ottelun sankariksi:

Katso myös: Rugbyjätti Billy Vunipola riehui baarissa – nauroi sähkölamauttimelle, taltutettiin kuuden poliisin voimin