Uskomatonta menoa Australian Openin välierässä – Medvedev ja Zverev mättivät 51 lyönnin pallorallin

Alexander Zverev Daniil Medvedev Australian Open

Australian Openin perjantaina pelatut välierät tarjosivat draamaa roppakaupalla molempien otteluiden osalta.

Ensimmäisessä koitoksessa iskivät yhteen turnauksen 10-kertainen mestari Novak Djokovic ja Jannik Sinner. Italialainen iski tiskiin todellisen näytöksen nykyvireestään ja vei kaksi ensimmäistä erää nimiinsä tylysti 6-1, 6-2.

Kolmannen Djokovic onnistui nipistämään itselleen tie-breakin saattelemana, mutta Sinner paketoi ottelun neljännessä erässä voittamalla sen lukemin 6-3. Tulosta voi pitää melkoisena yllätyksenä, vaikka Sinnerin huippuisku olikin tiedossa.

Alexander Zverevin ja Daniil Medvedevin matsissa puolestaan nähtiin toisenlaista draamaa, kun Zverevin 2-0-eräjohto suli ja Medvedev käänsi ottelun itselleen vajaat neljä ja puoli tuntia kestäneen näytöksen päätteeksi erin 3-2.

Koko matsi tarjosi toinen toistaan hienompia suorituksia molemmilta pelaajilta. Avauserässä kaksikko tahkosi yli minuutin kestäneen uskomattoman pallorallin, jonka aikana pelivälinettä lyötiin peräti 51 kertaa. Tärkeän pisteen vei lopulta nimiinsä Zverev, ja tämän siivittämänä hän myös nappasi avauserän nimiinsä.

Medvedevin ja Sinnerin välinen finaali pelataan sunnuntaina.

Alexander Zverev ja Daniil Medvedev hakkasivat palloa 51 kertaa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Eurosportin X-tilillä.


Pelaajat: ,