Video: Toronton ATP-turnauksessa erikoinen tilanne – ”Tajuatko, miten hölmö tuomio tuo on?”

atp toronto medvedev bublik - pallomeri.net

Torontossa pelataan tällä viikolla ATP Masters -turnaus. Tiistaina kentällä nähtiin Daniil Medvedevin ja Alexander Bublikin välinen ottelu, jonka tiimellyksessä päästiin todistamaan varsin erikoista tilannetta.

Matsi oli kolmannessa erässä Medvedevin johtotilanteessa 2-0, kun Bublik löi jalkojensa välistä koholyönnin, johon Medvedev sai kuitenkin vastattua iskulyönnillä. Tämä lyönti suuntautui suoraan Bublikia päin, mutta kazakstanilainen sai mailansa väliin ja pallo lensi kuin lensikin takaisin Medvedevin kenttäpuolelle.

Medvedev pyysi vaistomaisesti anteeksi vastustajaltaan ja tempaisi sen jälkeen helpon viimeistelyn lähes verkon päältä vieden näin pisteen nimiinsä.

Tuomari kuitenkin puuttui peliin huutamalla ”hindurance”. Tämä tarkoitti sitä, että tuomari katsoi Medvedevin puhuneen pisteen aikana, mikä on kiellettyä – ja näin ollen piste tuomittiinkin Bublikille.

Medvedev ei voinut uskoa tapahtunutta. Hän yritti selittää tuomarille, että puhuminen ei vaikuttanut millään tapaa vastustajan lyöntiin, sillä hän itse oli ”anteeksi”-huudon jälkeen lyöntivuorossa.

– Tajuatko, miten hölmö tuomio tuo on? Tämä tulee olemaan Tennis TV:llä, Medvedev vaahtosi nauraen.

ATP Tourin suoratoistopalvelu Tennis TV vastasikin huutoon ja jakoi alla olevan videon Twitter-kanavallaan. Itse ottelun vei lopulta nimiinsä Medvedev, joka hoiti ratkaisevan kolmannen erän lukemin 6-4.

Toronton ATP-turnauksessa päästiin todistamaan melko erikoista tapahtumasarjaa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Tennis TV:n Twitterissä.