Mediajätit pöyristyivät Laineen kommenteista – ”Hänen täytyy kasvaa aikuiseksi”

Mediajätit pöyristyivät Laineen kommenteista – ”Hänen täytyy kasvaa aikuiseksi”

Patrik Laineen antamat kommentit ovat nostaneet myrskyn Pohjois-Amerikassa ja asiaa käsiteltiin niin TSN:n kuin Sportsnetinkin studioissa.

Laine kritisoi todella avoimesti Iltalehden haastattelussa kohteluaan ja antoi suoria piikkejä Jetsin päävalmentajan Paul Mauricen suuntaan.

– Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka ymmärtää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine toteaa IL:n haastattelussa.

Maurice joutui jo vastailemaan aiheeseen joukkueensa harjoitusleirillä, mutta luotsi ei lähtenyt provosoitumaan kommenteista.

Sen sijaan mediajätit TSN ja Sportsnet eivät lähteneet silittelemään suomalaishyökkääjän päätä, vaan studioissa jaettiin kovalla kädellä palautetta Laineen suuntaan.

– Patrik Laine ansaitsee potkun persuksillee. Hänen täytyy kasvaa aikuiseksi, TSN:n asiantuntija Jamie McLennan täräytti.

Sportsnetin Tid & Sid -keskusteluohjelmassa oltiin täysin vastaavalla kannalla, sillä Sid Seixeiro ja Tim Micallef olivat sitä mieltä, että Laine ei ole koskaan sanonut mitään yhtä tyhmää.

Teixeiro oli jopa sitä mieltä, että Laine tullaan kauppaamaan uuteen osoitteeseen kahden viikon kuluessa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut