Käsittämätön tempaus Kolumbian liigassa – Medellinin pelaaja otti mielettömän typerän ulosajon

Medellinin Yesid Diaz / Pallomeri.net

Independiente Medellinin Yesid Diaz sortui typerään tempaukseen Kolumbian liigan ottelussa Alianza Petroleraa vastaan ja lensi ulos.

Alianza Petroleran ja Independiente Medellinin välinen Kolumbian pääsarjan ottelu päättyi tasatulokseen 1-1, mutta täysissä ääliömäisyyksissä Independiente vei selvän voiton. Niin uskomaton oli Yesid Diazin 53. minuutilla suorittama temppu, josta hänelle tuomittiin suora ulosajo.

Diaz kikkaili alimpana miehenä oman rangaistusalueensa rajalla, kunnes hänelle kävi hassusti ja tukijalka petti alta. Koska Petroleran pelaaja oli iholla prässäämässä, oli nilkkarallista kehkeytymässä vaarallinen paikka, mutta Diaz keksi nopeasti keinon, jolla vesittää hyökkäys.

Hyökkäys kyllä todellakin vesittyi, mutta on hankala keksiä, että miten Diaz kuvitteli itse selviävänsä tilanteesta. Hän nimittäin syöksyi irtopalloa kohti ja kauhaisi sen päivänselvällä käsivirheellä alleen.

Ottelun erotuomari antoi Diazille ensin vain varoituksen, mutta hetkeä myöhemmin hänet kutsuttiin VAR-pömpelin luokse ja oikea tuomio oli tietenkin videolta katsottuna kristallinkirkas. Diazille nostettiin suora punainen kortti ja Independiente joutui alivoimalle. Peli pysyi toki samoissa lukemissa, mutta se ei poista Diazin tempun käsittämättömyyttä, sillä hän ei oikeastaan edes peitellyt tekoaan juuri lainkaan.

Independiente Medellinin Yesid Diaz ottaa häikäisevän typerän punaisen kortin:

Katso myös: Aivan uskomaton neronleimaus! Ecuadorilaispelaaja painoi jäätävän maalin suoraan kulmapotkusta Copa Sudamericanassa