Video: Mazatlanin maalivahti kuittasi kyseenalaisen rankkarin upeasti – nappasi häikäisevän tuplatorjunnan

Mazatlanin maalivahti / Pallomeri.net

Mazatlanin kohdalle oli osumassa epäonnea, kun Cruz Azul sai hyvin kyseenalaisen pilkun, mutta maalivahti nousi suureksi sankariksi.

Meksikon jalkapalloliigan avauskierroksella koettiin dramaattisia hetkiä, kun Cruz Azul sai vastaansa Mazatlanin. Vierasjoukkue johti ottelua 70. minuutin kohdalla 2-0, mutta Cruz Azul näytti pääsevän aivan ilmaiseksi peliin mukaan, kun rangaistusalueella tapahtuneesta pääpallotaistelusta puhallettiin rankkari.

Hidastus osoittaa, että tilanteessa ei ollut oikein minkäänlaista rikettä, saati sitten että rankkarin arvoista sellaista. Pilkulle pallo kuitenkin vietiin, mutta sen jälkeen sankariksi nousi Mazatlanin maalivahti Nikolas Vikonis.

Cruz Azul -pelurin ampuma pilkku sai Vikonisin venymään aivan äärimmilleen, mutta hän sai sormenpäänsä pallon tielle ja otti upean torjunnan. Hänellä ei kuitenkaan ollut minkäänlaista kontrollia irtopalloon, joten se jäi hänen eteensä aivan herkkupaikalle.

Pilkun ampunut Cruz Azulin peluri ehtikin palloon ensimmäisenä ja ampui, mutta Vikonis ehti kerätä itseään sen verran, että otti toisenkin laukauksen kiinni, tällä kertaa komealla jalkatorjunnalla. Vikonis piti maalinsa lopulta koskemattomana ja Mazatlan avasi kautensa maukkaalla 2-0-voitolla.

Mazatlanin maalivahti Nikolas Vikonis kuittaa kyseenalaisen pilkun aivan huikealla tuplatorjunnalla:

Katso myös: Video: Gold Cupin välierässä huimaa draamaa – Meksiko iski voittomaalin ajassa 90+9