Mayweather – McGregor -ottelu löi kaikki aikaisemmat PPV-ennätykset Pohjoismaissa

Mayweather – McGregor -ottelu löi kaikki aikaisemmat PPV-ennätykset Pohjoismaissa

Ennakkoon valtavasti keskustelua ja spekulaatioita herättänyt ottelu keräsi ruutujen ääreen myös ennätysmäisen yleisön. Yksinoikeudella Viaplayssa katsottavissa ollut ottelu löi Pohjoismaissa kaikki aikaisemmat PPV-ennätykset.

Aikaisin sunnuntaiaamulla nähty kohuottelu nyrkkeilijä Floyd Mayweatherin ja UFC-tähden Conor McGregorin välillä päättyi tekniseen tyrmäykseen kymmenennessä erässä. Ottelua pohjustettiin Viasatin nyrkkeilystudiossa yli 11 tuntia kestäneessä maratonlähetyksessä, joka oli veloituksetta katsottavissa sekä Viasat Urheilu -kanavalla että Viaplay-palvelussa. Itse ottelu oli katsottavissa kaikissa Pohjoismaissa yksinoikeudella Viaplayssa.

”Viikonloppu oli todellinen myyntimenestys, niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Kiinnostus ottelua kohtaan oli jo etukäteen valtaisaa sekä mediassa että keskustelupalstoilla. Edes aikainen ajankohta sunnuntaiaamussa ei pelottanut, ja katsojaluvuissa lyötiinkin kaikki edelliset ennätykset,” sanoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

Lähde: Viasatin tiedote

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut