Max Verstappenin törkeä käytös puhutti – kieltäytyi tallimääräyksestä ja pyllisti suoraan tallikaverilleen

Japanin GP Max Verstappen Max Verstappenin
Kuva: Getty Images

Max Verstappenin maailmanmestaruus on varmistunut jo hyvä tovin sitten, joten hollantilaisella ei ole panosta enää loppukauden kisoissa.

Verstappen ei tästäkään huolimatta suostunut auttamaan lainkaan tallikaveriaan Sergio Pereziä sunnuntaina, vaikka meksikolainen taistelee vielä 2. sijasta MM-sarjassa. Kumpikaan Red Bull -kuski ei taistellut voitosta sunnuntaina, mutta Perezille olisi ollut tarjolla pari ylimääräistä pistettä, mikäli tallikaveri olisi suostunut auttamaan.

Red Bullin tallipäällikkö antoi kisan lopussa käskyn, että Verstappenin pitää päästää takana tullut Perez ohi. Hollantilainen ei tätä kuunnellut, vaan ajoi maaliin kuudentena.

Käytöstä voidaan pitää melko törkeänä, sillä Perez on lukuisia kertoja auttanut Verstappenia kahden viime kauden aikana. Maailmanmestarin käytös ei ainakaan parantunut tiimiradiossa kisan jälkeen, kun kisainsinööri kyseli loppuhetkien tapahtumista.

– Sanoin teille jo viimeksi. Ette kysy tuota minulta. Onko selvä? Annoin silloin syyni, ja seison niiden takana, Verstappen töksäytti tiimiradioon.

Perez sai puolestaan tiimiradioonsa anteeksipyynnön tapahtumasta, mutta tämä ei meksikolaista paljon lämmittänyt, vaan Verstappen sai palautteen.

– Hän näytti kuka hän todella on, Perez vastasi.

Max Verstappenin käytös ihmetytti Brasiliassa


Pelaajat: