Video paljastaa miten Max Verstappen vahingossa pilasi Charles Leclercin Belgian GP:n

Max Verstappen ja Charles Leclerc Belgian GP

Formula 1 julkaisi Twitterissä videon, joka paljastaa miten Max Verstappen täysin vahingossa vesitti Charles Leclercin kisan.

Red Bullin Max Verstappen otti F1-kauden yhdeksännen voittonsa näytöstyyliin sunnuntaina Belgian Spassa, mutta jälkikäteen paljastui, että yksi voiton taustoista oli se, että hän aiheutti pahimmalle kilpailijalleen Ferrarin Charles Leclercille pahoja ongelmia. Tämä tosin tapahtui täysin vahingossa.

Verstappen ja Leclerc lähtivät moottorivaihtojen vuoksi kisaan vasta sijoilta 14 ja 15, mutta molemmat nousivat jo heti ensimmäisellä kierroksella kohti kärkeä.

Mainos alkaa:

Leclerc joutui kuitenkin nopeasti ajamaan varikolle oikean etujarrun kuumenemisen vuoksi. Jarrukanavasta löytyi kypärän visiirin suojakalvo ja Formula 1:n Twitterissä julkaiseman Leclercin autosta kuvatun videon perusteella syylliseksi paljastui Verstappen.

Leclercin edellä ajanut Verstappen repäisi kypäränsä visiiristä likaisen suojakalvon ja heitti sen maahan, josta se lensi sattumalta juuri Leclercin autoon. Aikainen varikkopysähdys pilasi Leclercin kilpailun ja hän tuli maaliin lopulta viidentenä.

Verstappen kommentoi kilpailun jälkeen Leclercin ongelmaa ja visiirikalvoa medialle.

– Toivottavasti se ei ollut minun. Siinä tapahtui paljon, ja tuo on rehellisesti sanottuna vain todella epäonnekasta. Tuollaista pelkää aina, etenkin kun ajaa isossa joukossa autoja. Tuo on kuljettajan pahin painajainen, mutta ikävä kyllä noita tilanteita tapahtuu, Verstappen sanoi.

Max Verstappen pilasi vahingossa Charles Leclercin kisan:

Katso myös: F1-fanit valtasivat Span – repivät kielloista huolimatta mukaansa kaiken mikä irti lähti


Pelaajat: ,