Video: Max Verstappen ja Lewis Hamilton ottivat miehestä mittaan – törmäilivät varikkoalueella ja perään tiukka katse

Max Verstappen

F1-sirkuksen kaksi kovinta kuljettajaa Max Verstappen ja Lewis Hamilton taistelevat tiukasti radalla, mutta miesten henkinen kovuus on pelissä myös radan ulkopuolella.

Formula 1 -sarjaa jo vuosia hallinnut Hamilton on tällä kaudella joutunut heti kovempaan testiin kuin viime vuosina, sillä Red Bull on saanut autonsa todella hyvään iskuun. Näin olle Max Verstappen on todellinen uhkajaa britin mestaruusputkelle.

Hollantilaiskuski tiedetään tempperamenttisena kaverina eikä mies tule antamaan mitään ilmaiseksi Hamiltonille. Tästä saatiin esimakua Imolan GP:n aika-ajojen jälkeen, kun miehet ottivat pienen alfataistelun.

Haastattelusta poistunut Verstappen kohtasi matkallaan Hamiltonin, joka oli matkalla haastatteluun. Kumpikaan ei kokenut velvollisuukseensa väistää toista, joten yhteentörmäys siitä oli luvassa. Britti antoi välittömästi tiukan katseen perään ikään kuin syyllistäkseen Verstappenia tilanteesta. Jokainen voi sitten vetää omat johtopäätöksensä siitä, että kumpi oli syypää.

Radalla voiton vei Hamilton, joka nappasi paalupaikan. Verstappen puolestaan lähtee sunnuntain kisaan kolmannesta ruudusta.

Max Verstappen ja Lewis Hamilton alfataistelussa varikkoalueella

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: ,