Video: Summeri soi ja keskeytti pelin – Max Domi teki maalin, jonka vain NHL:n tilannehuone näki

Max Domi Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montrealin Max Domi teki maalin niin kovalla vedolla, ettei hän itse tai kukaan muukaan sitä huomannut, joten NHL:n tilannehuone puuttui peliin.

Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin välisessä ottelussa nähtiin todella harvinaislaatuinen tilanne. Montrealin Max Domi ampui todella kovan vedon kohti takayläkulmaa, mutta tolppa kilahti, tuomari piti pillin taskussaan, Domi sanoi varmasti jonkin englanninkielisen sivistyssanan ja peli jatkui kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Noin minuuttia myöhemmin kuitenkin paljastui, että jotain todella tapahtui, kun summerin soitto keskeytti pelin yllättäen. Tämä oli merkki siitä, että NHL:n tilannehuoneella oli asiaa tuomaristolle. Noin kahden tuhannen kilometrin päässä Tampan Amalie Arenasta nähtiin jotain mitä kukaan hallissa ollut ei huomannut.

Domin laukaus kimmahti putkesta maalin sisäpuolelle ja ylitti viivan kokonaisuudessaan. Tämä todettiin myös tuomarien toimesta videotarkastuksessa. Montreal sai näin yllätyksekseen ottelun toisen maalinsa ja vankisti johtoaan.

Tampa Bay voitti ottelun kuitenkin lopulta maalein 5-4.

Max Domi teki maalin, joka nähtiin vain Torontossa:

Katso myös: Video: Jesperi Kotkaniemi palasi tehokkaasti – tarkka kuti yläpeltiin heti ensimmäisessä vaihdossa


Pelaajat:
Joukkueet: