Video: Mauro Icardi oli lähellä tehdä uskomattoman osuman – kiskaisi suoraan aloituksesta ylärimaan

Video: Mauro Icardi oli lähellä tehdä uskomattoman osuman – kiskaisi suoraan aloituksesta ylärimaan

Interin tähtihyökkääjä Mauro Icardi oli lähellä tehdä kauden komeimman maalin, kun mies laukoi suoraan aloituksesta pallon ylärimaan.

Interin ja Napolin välisessä ottelussa nähtiin todella ovela viimeistely-yritys, kun Icardi lähti hakemaan maalia suoraan aloituspotkusta. Argentiinalaisen laukaus oli lähes tulkoon täydellinen eikä osuma olisi voinut olla juurikaan lähempänä, sillä pallo kolahti ylärimaan.

Näin ollen yksi vuosituhannen upeimmista sekä nopeimmista osumista jäi haaveeksi. Icardia se tuskin jää häiritsemään, sillä Inter nappasi lopulta voiton, kun Lautaro Martinez onnistui maalinteossa lisäajalla.

Ottelu nousi otsikoihin myös todella ikävistä asioista, sillä vierasjoukkueen tähtipuolustaja Kalidou Koulibaly joutui rasististen huutojen kohteeksi. Napoli pyysi jopa ottelun keskeyttämistä, kun huudot eivät loppuneet. Tuomaristo ei tähän kuitenkaan reagoinut millään tavalla, vaan huutelu sai jatkoa. Sen sijaan erotuomari lähetti Koulibalyn ulos, kun senegalilainen taputti sarkastisesti oikeudenjakajan suuntaan.

Napoli päävalmentaja Carlo Ancelotti oli ymmärrettävästi raivoissaan kamppailun jälkeen. Mies totesi Napolin lähtevän ensi kerralla kentältä kyselemättä, mikäli joukkue kohtaa rasismia.

Mauro Icardi yritti maalintekoa aloituspotkusta

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut