Mauritanialle soitettiin kahdesti väärää hymniä ja sen jälkeen kuuluttaja pyysi pelaajia laulamaan itse

Mauritanian joukkue Mauritanialle soitettiin väärää hymniä AFCON 2022 / Pallomeri.net

Mauritanialle soitettiin Afrikan mestaruuskisojen ottelussa kahdesti väärää hymniä, jonka jälkeen heitä pyydettiin laulamaan itse.

Afrikan mestaruuskisoissa nähtiin tragikoominen tilanne ennen Mauritanian ja Gambian välistä ottelua, kun Kamerunissa pelattavan turnauksen toimitsijoille kävi kunnon moka.

Mauritanialle nimittäin soitettiin väärää kansallishymniä, mutta DJ näytti nopeasti tajunneen erheensä ja keskeytti kappaleen soittamisen. Hetki kului ja DJ lätkäisi tismalleen saman hymnin soimaan uudemman kerran ja antoi sen tällä kertaa soida hiukan pidemmälle.

Toista virhesoittoa seurasi hieman pitempi tauko, jonka jälkeen stadionin kuuluttaja totesi, että Mauritanian pelaajille annettaisiin lupa esittää itse oma kansallishymninsä.

Epäuskoiset ja jokseenkin huvittuneet pelaajat vähemmän yllättäen päättivät olla tarttumatta kuuluttajan avokätiseen tarjoukseen. Sekoilun jälkeen ottelu saatiin aloitettua ja pelattua loppuun asti sen suuremmitta selkkauksitta. Gambia voitti ottelun maalein 1-0.

Mauritanialle soitettiin kahdesti väärää hymniä, jonka jälkeen kuuluttaja pyysi pelaajia laulamaan itse:

https://www.youtube.com/watch?v=bw2e71uXlwA

Katso myös: Saksan Cupissa kummallinen loppu – Kölnin onnistunut rankkari tuomittiin virheeksi, joukkue ulos turnauksesta