Mattias Skjelmose osoitti kovaa luonnetta – lensi kaiteen yli rotkoon, nousi omin voimin ja vaati uutta pyörää

mattias skjelmose / pallomeri.net

Tanskalaispyöräilijä Mattias Skjelmose lensi pelottavasti rotkoon kesken kisan, mutta nousi omin voimin ylös ja vaati päästä jatkamaan kisaa.

Espanjassa käydyn Volta a Catalunya -pyöräilykilpailun tuoksinassa nähtiin hurja vaaratilanne, kun tanskalaiskilpailija Mattias Skjelmose ajautui kaiteen yli ja tippui rotkoon.

Tilanteessa oli kaikki todella pahan onnettomuuden ainekset, mutta vaikka ilmalento taatusti olikin kivulias, niin Skjelmose selvisi kuin ihmeen kaupalla ilman vakavampia vammoja. Hänen ajopaitansa oli revennyt ja hän vuosi verta, mutta Skjelmose nousi rotkosta aivan omin voimin.

Hän osoitti myös erittäin kovaa luonnetta. Hänen pyöränsä meni rytäkässä solmuun ja ainoa mitä Skjelmose sanoi tiimilleen oli, että hän on kunnossa ja että hän tarvitsee varapyörän mahdollisimman nopeasti. Tiimi toimi Skjelmosen pyynnön mukaisesti ja näin ilmeisesti kovassa adrenaliinihöyryissä ollut Skjelmose pääsi jatkamaan kilpailua.

Tanskalaispyöräilijä Mattias Skjelmose kippaa rotkoon, mutta selviää kuin ihmeen kaupalla ilman vammoja:

Katso myös: Mies haastoi Mike Tysonia tappeluun stand up -keikalla – legenda ei lämmennyt ja sitten esiin vedettiin pistooli