Video: Kiekkokauden omituisin jäähy? – Matthew Tkachukin huima suoritus johti kaksiminuuttiseen

Matthew Tkachuk Calgary Flames jäähy - pallomeri.net

Tiistain NHL-kierros tarjoili ehkäpä koko kiekkokauden oudoimman jäähyn, kun Matthew Tkachukin palkinto hienosta suoritteesta oli lähteä istumaan jäähypenkin puolelle.

Calgary Flamesin ja Anaheim Ducksin välinen ottelu oli avasuerän jälkimmäisellä puoliskollaan, kun Flamesin Mikael Backlund sai kiekon haltuunsa omassa päässä laidan tuntumassa, ja hän päätti purkaa tilanteen korkealla roikkukiekolla.

Tämä purku meni kuitenkin melko karkeasti vihkoon, sillä kiekko oli leijailemassa suoraan kohti omaa vaihtoaitiota – ja myös sen yli katsomon puolelle. Vaihtopenkillä istunut Matthew Tkachuk päätti puuttua peliin esittämällä huiman suoritteen: hän loikkasi maila tanassa kohti kiekkoa ja onnistuikin lyömään pelivälineen takaisin kentän puolelle.

Mainos alkaa:

Vaikka huimaa silmä-käsi-koordinaatiota osoittanut suoritus olikin kiistattoman komea – ja saattoi jopa pelastaa jonkun ikävältä kolhulta – sai Tkachuk siitä palkinnoksi vain luistelumatkan kentän toiselle puolelle istumaan kahden minuutin rangaistusta.

Hieman lisää suolaa Tkachukin haavoille hierottiin hetkeä myöhemmin, kun Anaheim onnistui ylivoimallaan tehtailemaan 1-1-tasoitusosuman.

Anaheim voitti ottelun lopulta 3-2 jatkoajalla. Matsin tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: NHL:ssä erikoinen ulosajo – Pavel Buchnevich puski Arizonan pelaajaa kovalla voimalla

Matthew Tkachukin huikea suorite palkittiin jäähyllä:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: