Video: Matthew Tkachuk tehtaili täysin uskomattoman jatkoaikamaalin viimeisellä sekunnilla

Matthew Tkachuk Calgary Flames NHL - pallomeri.net

Calgaryn Matthew Tkachuk kiskaisi dramaattisen ja häikäisevän ratkaisun jatkoajan viimeisellä sekunnilla ampumalla omien jalkojensa välistä yläkulmaan.

Nashville Predatorsin ja Calgary Flamesin ottelusta muodostui huikea ilotulitus, jonka Flames otti nimiinsä jatkoajan jälkeen maalein 6-5. Jos Nashvilleltä kysytään, niin pelin ei olisi koskaan pitänyt päästä jatkoajalle asti.

Predators näet johti ottelua maalein 4-1 kolmanteen erään lähdettäessä. Calgaryn kirivaihde oli kuitenkin pysäyttämätöntä luokkaa ja Flames nakutti pelin tasoihin erän loppupuolella. Nashville meni johtoon vielä kerran, mutta varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla alkoi Matthew Tkachukin show.

Se jo riittäisi vähintään jonkinlaiseen sankarinviittaan, että hän tasoitti pelin 39 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta dramaattinen tasoitus oli vasta alkua. Jatkoaika oli jo loppumaisillaan, kun Flames sai rakennettua vielä yhden hyökkäyksen.

Elias Lindolm pääsi ampumaan ja rebound ponnahti kohti pisteiden välissä ollutta Tkachukia, joka repäisi kanin hatustaan. Tkachuk sujautti salamannopeasti mailansa omista längistään ja ampui kiekon yläpesään yllättäen mainiosti sijoittuneen Pekka Rinteen aivan totaalisesti.

Matthew Tkachuk yllättää Pekka Rinteen:

Katso myös: Tuomas Kiiskinen debytoi näyttävästi – kaksi häkkiä ja voittomaali heti ensimmäiseen vaihtoon


Pelaajat:
Joukkueet: