Floridan Matthew Tkachuk venyi täysin uskomattomaan pelastukseen – Connor McDavid vesitti tempun heti perään

Matthew Tkachuk Florida Panthers stanley cupin

Florida Panthersin Matthew Tkachuk teki täysin käsittämättömän pelastuksen, mutta ei ehtinyt kauaa siitä nauttia.

Florida Panthers jäi jälleen nuolemaan näppejään, kun Edmonton Oilers voitti jo toisen perättäisen pelin, jossa se oli veitsi kurkulla. Oilers voitti sarjan viidennen pelin maalein 5-3 ja sarja on Panthersin hyväksi nyt enää lukemin 3-2.

Ottelun loppulukemat syntyivät huiman tapahtumaketjun päätteeksi. Oilers oli vetämässä kiekkoa tyhjään Panthers-maaliin, kun Panthersin Matthew Tkachuk taisteli upeasti loppuun asti estääkseen maalin syntymisen.

Mainos alkaa:

Tkachuk spurttasi kiekon perään, heittäytyi ja onnistui huitaisemaan kiekon mailallaan pois luukulta, kun kiekko oli lähes maaliviivalla. Tkachukin taistelu oli kerrassaan uskomatonta katsottavaa, mutta tarinan päätös ei ollut se, minkä Tkachuk olisi ansainnut.

Ottelun kiistaton ykköstähti, eli Oilersin supertähti Connor McDavid seurasi tilanteen kehittymistä Tkachukin kannoilla ja rankaisi vain hetkeä myöhemmin. McDavid otti irtokiekon, kaarsi parempaan vetopaikkaan ja ampui kiekon tyhjään Panthers-maaliin ohi Tkachukin. McDavid hurjasteli ottelussa tehot 2+2.

Matthew Tkachuk tekee uskomattoman pelastuksen, mutta Connor McDavid maalaa siitä huolimatta:

Etenkin maalikameran kuva on huikeaa katseltavaa:

Katso myös: Connor McDavid johdatti Oilersin jälleen voittoon – kruunuina lähes nollakulman maali ja täysin älytön esityö


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,