Video: Calgaryn Matthew Tkachuk taiteili aivan jäätävän osuman San Josen verkkoon

Matthew Tkachuk Calgary Flames / Pallomeri.net

Calgaryn Matthew Tkachuk pisti San Josea vastaan käydyn matsin jäihin jäätävällä suorituksella, kun hän pisti kiekon yläpeltiin omista haaroistaan.

San Jose Sharks jäi kotonaan Calgary Flamesin jalkoihin melko selvin 6-2-lukemin. Sharks oli kolmanteen erään lähdettäessä vielä kahden maalin päässä, mutta puolustaja Brenden Dillonin heti erän alkuun ottama jäähy oli käänne, josta hailauma ei enää toipunut.

Jäähyn aikana Flamesin Matthew Tkachukille avautui tekopaikka ja hän antoi todellisen tyrmäysiskun. Tkachuk yllätti alivoimaneliön lipumalla hiljalleen vapaaseen paikkaan, jonne Noah Hanifin antoi hänelle mainion syötön.

Tkachukilla oli tie auki maalille, mutta hän ei käyttänyt sitä aivan perinteisellä tavalla. Normaalisti vastaavissa tilanteissa pelaajat yleensä yrittävät pujottaa kiekkoa takakulmaan, mutta Sharks-pakki oli tullut pelaamaan sitä vaihtoehtoa pois. Tkachuk ajoi kuitenkin luukulle, mutta sujautti kiekon läpi omista längistään ja nosti limpun etuyläkulmaan ohi hämmästyneen Sharks-vahdin.

Matthew Tkachuk heivaa kiekon ylähyllylle omista längistään:

Katso myös: Video: A-nuorissa nähtiin hämmästyttävä rankkarimaali – fanitkin tuulettivat jo epäonnistumista


Pelaajat:
Joukkueet: