Aleksander Barkov tarjoili – Matthew Tkachuk kihautti voittomaalin 5 sekuntia ennen loppua

Matthew Tkachuk Florida Carolina - Pallomeri.net

Matthew Tkachuk oli Florida Panthersin ja Carolina Hurricanesin välisen ottelusarjan ehdoton superhahmo.

Tkachuk ratkaisi konferenssifinaalien kaksi ensimmäistä ottelua jatkoerämaaleillaan – ja nyt viimeisen matsin mies naulasi Panthersin eduksi vain 5 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Neljäs ottelu oli edennyt viimeiselle minuutilleen 3-3-tilanteessa, kun vieraiden Jordan Staal passitettiin boksiin kampittamisesta ja Panthers pääsi hakemaan voittomaalia ylivoimalla. Sam Reinhart kolisutteli ensin rautoja, ja kun pelikellossa oli jäljellä vajaat 10 sekuntia, kiekko tuli Aleksander Barkoville.

Barkov jakoi pelivälineen maalin taustalle Tkachukille, joka nousi maalin eteen, suoritti pienen hämylaukauksen ja nosti pikkumustan tämän jälkeen vastustamattomasti Hurricanesin reppuun. Osumaa tarkasteltiin vielä videolta, mutta maalivahdin häirintää ei havaittu ja maalin viralliseksi syntyajaksi merkattiin 59:55.

Florida voitti ottelun 4-3 ja vei sarjan nimiinsä suoraan voitoin 4-0. Stanley Cupin finaaleissa sen vastustajaksi asettuu Vegas Golden Knights tai Dallas Stars. Vegas johtaa tuota ottelusarjaa voitoin 3-0.

Matthew Tkachuk nousi jälleen ratkaisijaksi:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen myös NHL:n Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,