Matthew Tkachuk sortui hölmöön pullisteluun – jäässä maannut Nikita Kucherov sai huolella runtua

Matthew Tkachuk Nikita Kucherov Florida Tampa Bay - Pallomeri.net

Florida Panthersin antisankarin nimi perjantain NHL-kierroksella oli Matthew Tkachuk, joka hölmöili itselleen ratkaisevassa paikassa jäähyn.

Panthersin ja Tampa Bay Lightningin välinen ottelu oli edennyt 2-2-tilanteessa jatkoajalle. Vierasjoukkueelle avautui jo puolen minuutin kohdalla hyvä paikka niitata voittomaali, kun Nikita Kucherov pääsi karkaamaan läpiajoon. Tkachuk onnistui kuitenkin huitomaan Kucherovia siinä määrin, ettei tämä saanut ujutettua kiekkoa Panthers-rysään.

Huitomisen seurauksena tuomari nosti kätensä pystyyn ja oli antamassa Tkachukille kaksiminuuttista, mutta tässä kohtaa alkoi sitten todellinen sekoilu. Tkachuk nimittäin tuuppasi Kucherovin vaarallisesti päätyä päin, minkä seurauksena venäläistähti jäi makaamaan jään pintaan.

Perään Tkachuk antoi vielä muutamat iskut Kucheroviin.

Tämän pullistelun seurauksena Tkachuk sai tilanteesta 2+2 minuuttia rangaistuksia, kun taas Kucherovia puolustamaan saapuneelle Victor Hedmanille tuomittiin vain kaksiminuuttinen. Tampa Bay käytti seuranneen ylivoiman hyväkseen, kun Brayden Point iski 3-2-voittomaalin sisään.

Matthew Tkachuk hölmöili itselleen rangaistusminuutteja:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,