Video: Hollywood-tähdestä seremoniamestariksi – Matthew McConaughey lietsoi Austin FC:n faneja ennen kotiavausta

Matthew McConaughey Austin FC / Pallomeri.net

Täksi kaudeksi MLS:ään liittyneen Austin FC:n osaomistajiin kuuluva Matthew McConaughey pisti itseään peliin seuran kotidebyytissä.

Uusi MLS-seura Austin FC joutui aloittamaan kautensa rankalla vieraskiertueella, mutta kauan odotettu kotiavaus pelattiin vihdoin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa, kun laajennusjoukkue kohtasi kotistadionillaan San Jose Earthquakesin.

Austin FC on kerännyt huomiota perustamisuutisestaan lähtien pitkälti sitä kautta, että Hollywood-tähti Matthew McConaughey on yksi seuran osaomistajista.

Huomiota tuli lisää kotiavauksen myötä, sillä McConaughey ei todellakaan ole niitä omistajia, jotka hivuttautuisivat taustalle, vaan hän oli kirjaimellisesti eturintamassa ennen historiallisen ottelun alkua.

Seuran värien mukaisesti vihreämustaan pukuun sonnustautunut McConaughey johdatti Austinin päätykatsomon huutokuoroa bongorummullaan tahtia lyöden ja yleisöä huudattaen. Yleisö oli täysillä mukana ja sanat “verde” sekä “listos” kajahtivat vuorotellen todella komeasti. Tämä sanapari tarkoittaa vapaasti suomennettuna “hyvä vihreät”.

Jos huudatus oli onnistunutta, niin eipä itse pelikään pöllömmin mennyt, sillä tuloksena oli maaliton tasapeli.

Matthew McConaughey johtaa huutokuoroa Austin FC:n MLS-kotidebyytissä:

Katso myös: Video: Hävytön temppu – Colorado Springsin hyökkääjä nöyryytti veskaria komealla chipillä


Joukkueet: