Todella ruma temppu – Rangersin Matt Rempe löi Panthers-pelaajan pään pleksiin, selvisi kaksiminuuttisella

Matt Rempe New York Rangers

New York Rangersin kovanaama Matt Rempe teki ruman tempun Panthersin Sam Reinhartille, mutta selvisi pienellä rangaistuksella.

New York Rangers voitti Florida Panthersin vieraskentällä läntisen konferenssin finaalisarjan kolmannessa ottelussa jatkoajalla maalein 5-4 ja johtaa sarjaa nyt voitoin 2-1.

Ottelussa nähtiin maalien lisäksi myös rumia otteita. Avauserässä oman “tyylinäytteensä” antoi kovalla kohulla liigaan tällä kaudella noussut Rangersin nyrkkisankari Matt Rempe. Hän kamppaili kiekosta laidan vierellä Panthersin Sam Reinhartin kanssa ja kamppailun tuoksinassa nappasi tämän päästä otteen. Sen jälkeen Rempe löi Reinhartin pään rumasti pleksiin.

Mainos alkaa:

Reinhartille ei käynyt onneksi kuinkaan, mutta tilanteessa oli aineksia loukkaantumiseen, joten iso rangaistus olisi ollut täysin perusteltu. Sallivaa linjaa rumien temppujen kanssa vetänyt tuomaristo kuitenkin päästi Rempen kaksiminuuttisella.

Rempe ei kuitenkaan kauaa boksissa istunut. Jäähy ehti vanheta vain 39 sekuntia, ennen kuin Rangersin verkko heilui. Maalintekijänä oli, kuinkas muuten, Reinhart.

Matt Rempe lyö Sam Reinhartin pään rumasti pleksiin, mutta selviää kaksiminuuttisella:

Katso myös: NY Rangersin Jacob Trouba painoi brutaalin kyynärpäätaklauksen – selvisi ilman ulosajoa


Pelaajat:
Joukkueet: