Video ei antanut armoa – Toronto-veskari Matt Murray teki uskomattoman torjunnan, joka osoittautui täysin turhaksi

Matt Murray Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafsin maalivahti Matt Murray poimi todellisen haamutorjunnan, jonka video kuitenkin paljasti täysin turhaksi.

Florida Panthers kyykkäsi kotonaan Toronto Maple Leafsille selvästi maalein 6-2, mutta selvän tuloksen sijaan huomio kiinnittyi erääseen pelissä sattuneeseen tilanteeseen, joka näytti pintapuolisesti erittäin selvästi joltain muulta, mitä se lopulta oli.

Kyseessä oli tilanne, jossa Toronton maalivahti Matt Murray näytti tehneen aivan älyttömän upean torjunnan. Murray oli täysin epätoivoiselta näyttäneessä asemassa, mutta kuin ihmeen kaupalla onnistui poimimaan Floridan Matthew Tkachukin vedon maaliviivalta räpyläänsä.

Mainos alkaa:

Sen verran hilkulla torjunta kuitenkin näytti olevan, että tuomaristo päätti varmistaa asian todellisen laidan videolta. Nauha paljasti sen, mitä paljaalla silmällä ja täydessä vauhdissa oli mahdoton havaita.

Murray venyi upeasti, mutta oli lopulta rahtusen myöhässä ja videolta näkyy kuinka kiekko on kokonaan hänen räpylänsä pussin puolella ja räpylä taas juuri ja juuri kokonaan maaliviivan huonommalla puolella Murrayn kannalta. Näin haamutorjunta muuttuikin Floridan tasoitusmaaliksi.

Toronton Matt Murray luuli tehneensä unelmatorjunnan, mutta video oli armoton:

Katso myös: Käsittämätön jäätyminen – Chicago-vahti Anton Khudobin antoi todella nolon lahjan Washingtonille


Pelaajat:
Joukkueet: