Matt Barnes kilahti entiselle seurakaverille ex-vaimon kanssa grillailusta

Barnes pitää kiinni siitä, ettei vanha joukkuekaveri sekaannu ex-vaimoon.
Barnes pitää kiinni siitä, ettei vanha joukkuekaveri sekaannu ex-vaimoon.

Matt Barnes kuuluu NBA:n kohupelaajiin. Memphis Grizzliesin pelaaja erosi vaimostaan Gloria Govanista jo jonkin aikaa sitten, mutta hän ei todellakaan sulattanut Lakersin legendaarisen takamiehen ja nykyisen New York Knicksin valmentajan Derek Fisherin hengailua entisessä kotitalossaan.

Barnes jätti joukkueensa harjoitusleirin Kaliforniassa kesken saatuaan tietää FaceTime -puhelussa pojiltaan Fisherin hengaamisesta heidän talossaan. Auto alle ja 150 kilometrin ajomatka selvittämään tilannetta. Noin kymmenen hengen seurue grillaili takapihalla, jossa olivat myös Fisher ja Govan. Barnes otti tavoillensa uskollisesti tilanteen haltuun käyden käsiksi niin Fisheriin kuin ex-vaimoonsa.

Perään lähti vielä tekstiviesti kaverille, jossa hän kuvaili asioiden hoitamisen tyylikkyyttä:

“Potkin hänet takapihalta etuovelle ja syljin hänen kasvoilleen.”

Vastikään myös eronnut Fisher oli poissa joukkueensa harjoituksista maanantaina, mutta oli jo keskiviikkona harjoitusottelussa New Yorkissa penkinpäässä. Fisher ei halunnut kommentoida tapahtumaa.

Barnes on kaikinpuolin tasapainoinen tapaus. Hän pahoinpiteli samaisen naisen vuonna 2010. Hän on jäänyt kiinni kortitta ajosta ja poliisin uhkailusta. Kenties hauskin tapaus oli kuitenkin kun viime huhtikuussa hän kertoi avoimesti seurustelevansa poptähti Rihannan kanssa. Rihanna itse kiisti asian täysin.