Voita matka jalkapallon EM-finaaliin Berliiniin!

EM-kisat
Kuva: Getty Images

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 14. kesäkuuta, josta alkaa kuukauden kestävä futiskarnevaali.

Kesä on täynnä jalkapalloa, sillä EM-kisat sekä Copa America tarjoilevat kuukauden aivan mielettömiä pelejä futisfaneille. Jos yleensä kesä saattaa urheilun saralla jäädä vähän vaisuksi, niin nyt tuota ongelmaa ei ole. Näitä tapahtumia on odotettu vuosia, joten ei ihme, että kiima on kovimmillaan.

Tämän vuoden turnauksen suurimmat ennakkosuosikit ovat Englanti ja Ranska. Varsinkin briteissä odotetaan kuivan putken päättymistä ja nyt siihen on oikeasti ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä useat maan tähtipelaajat ovat parhaassa iässä. Kaiken lisäksi alla on uran parhaita kausia, joten kaikki on ladattu siihen, että maa vihdoin voittaa mestaruuden.

Mainos alkaa:

Euroopan mestaruudesta taistellaan tänä kesänä Saksassa, jossa pelejä pelataan ympäri maata. Turnaus huipentuu sunnuntaina 14. heinäkuuta pelattavaan finaaliin, joka pelataan Berliinin Olympiastadionilla.

Futishuumaa virittäydytään vähän joka puolella tällä hetkellä. Käynnissä on muun muassa arvonta, josta yksi onnekas voittaa matka futiksen EM-finaaliin Berliiniin. Lue lisätiedot täältä!