Kova tuomio – Ilveksen Matias Mäntykivi ajettiin suihkuun huitomisesta

Matias Mäntykivi Ilves

KalPan ja Ilveksen välisessä puolivälieräottelussa annettiin kova tuomio, kun Ilveksen Matias Mäntykivi ajettiin suihkuun avauserässä.

KalPa voitti Ilveksen keskiviikkoillan ainoassa puolivälieräottelussa maalein 3-2 ja sysäsi voitollaan mestarisuosikki Ilveksen jo kuilun partaalle. KalPa näet johtaa sarjaa nyt otteluvoitoin 3-1.

Värikäs ottelu sisälsi paljon kaikenlaisia tapahtumia ja puheenaiheita. Yksi niistä oli ehdottomasti avauserän lopulla nähty tilanne, jonka jälkeen tuomaristo passitti Ilveksen Matias Mäntykiven suihkuun.

Mainos alkaa:

Tilanne alkoi KalPan maalin vieressä, kun Mäntykivi törmäsi KalPan Lasse Lappalaiseen. Lappalaisen kaaduttua jäähän Mäntykivi huitaisi mailallaan kohtuullisen kevyen oloisesti Lappalaista ranteen seutuville. Lappalainen lysähti jäähän makaamaan ja näytti siltä, että osuma olisi ollut kovinkin kivulias.

Tuomarit tarkistivat tilanteen videolta ja päättivät antaa Mäntykivelle ulosajon huitomisesta. Liiga tiedotti pelin jälkeen, että tilannehuone oli tarkastanut tapauksen, eikä Mäntykivelle ole tulossa lisärangaistuksia.

Ilveksen Matias Mäntykivi ajettiin suihkuun jo avauserässä tämän tilanteen myötä:

Katso myös: Räikeä tuomarivirhe puhutti – KalPan voittomaalia edelsi paitsio


Joukkueet: