Matias Maccelli teki fantastisen esityön – Juuso Välimäki iski limpun Dallasin maaliin

Matias Maccelli Juuso Välimäki Arizona - Pallomeri.net

Matias Maccelli ja Juuso Välimäki esittelivät yhteispelinsä toimivuutta, kun Arizona Coyotes isännöi torstain NHL-kierroksella Dallas Starsia.

Mitään kokonaisvaltaista herkkua ei 4600-päiselle kotiyleisölle kuitenkaan tarjottu, sillä Dallas oli tyly vieras ja poistui paikalta 7-2-voiton kera.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisessä erässä, kun Denis Gurianov, Wyatt Johnston, Ty Dellandrea ja Jason Robertson veivät osumillaan Dallasin neljän maalin kartkumatkalle. Toisessa erässä Robertson viimeisteli illan toisensa ja taululla seisoivat jo lukemat 0-5.

Mainos alkaa:

Päätöserän alussa Jamie Benn iski jo vieraiden kuudennen ennen kuin Välimäki pääsi rikkomaan kuparisen myös kotijoukkueen toimesta. Tästä osumasta ison sulan hattuunsa voi ottaa myös Maccelli, joka suoritti hämyvedon ja jakoi pelivälineen tämän jälkeen takatolpalle Välimäelle. Hän ei saanut suoraa laukausta suoritettua, mutta onnistui sen jälkeen kaapimaan pikkumustan vieraiden maaliin.

Tämän jälkeen molemmat joukkueet osuivat vielä kahdesti ja loppulukemat kirjattiin 2-7. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Katso myös: Columbuksen Cole Sillinger sulatti suomalaispojan sydämen – yllätys sai kyyneliin

Juuso Välimäki osui Matias Maccellin tarjoilusta:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Twitterin puolella.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,