Seiska: Winnipeg Jetsin Mathieu Perreault törttöili Helsingin yössä

Mathieu Perreault - Pallomeri.net

Seiska kertoo nettisivuillaan, että Winnipeg Jetsin hyökkääjä Mathieu Perreault olisi nähty Helsingin yössä varsin kyseenalaisissa tunnelmissa.

Lehden mukaan Perreault on viihtynyt Jetsin Suomen vierailun aikana useamman kerran kosteissa meinigeissä helsinkiläisissä yökerhoissa.

Tiistai-iltana homma lähti niin pahasti laukalle, että toiminta oli mennyt jopa sikailun puolelle.

– Perreault huusi ja metelöi puolenyön aikaan kadulla. Hän tarttui betoniporsaan varassa olleeseen liikennemerkkiin kiinni ja kaatoi sen nurin, silminnäkijä kertoi Seiskalle.

Kyseinen silminnäkijä oli sanonut olevansa jääkiekkofani ja tunnistaneensa HIFK:ssakin pelanneen Perreaultin varmuudella.

Winnipeg-hyökkääjän seurassa oli myös muita ihmisiä, ja nämä kaverit hakkasivat silminnäkijän mukaan kämmenillään kauppojen näyteikkunoita.

Lehden hallussa on myös videotodiste

Seiskan mukaan häiriköinnistä kuvattiin silminnäkijän toimesta myös video, jolla agressiivisen oloinen nainen on selvästi vihainen NHL-tähdelle.

– En ole tulossa mukaasi, nainen huutaa englanniksi Perreaultille videolla, joka on Seiskan hallussa.

Seiska tavoitti Jetsin pr-henkilön Scott Brownin asian tiimoilta.

– Ilman mahdollisuutta nähdä videota emme kommentoi asiaa enempää, Scott kirjoitti Seiskalle.

Perreault vastasi Jetsin ensimmäisestä maalista, kun hänen joukkueensa kaatoi torstaina Hartwall Arenalla pelatussa ottelussa Florida Panthersin lukemin 4-2. Joukkueet kohtaavat uudemman kerran perjantaina klo 20:00 alkaen.

Tsekkaa myös: Helsingissä pelattu NHL-ottelu tavoitti jättiyleisön TV5:llä


Pelaajat:
Joukkueet: