Video: Mathew Barzalin naamataulu koki kovia – kiekko päähän ja isku ketjukaverin mailasta

Mathew Barzal New York Islanders / Pallomeri.net

New York Islanders matkaa konferenssifinaaleihin, mutta ainakin tähtipelaaja Mathew Barzal joutui maksamaan siitä kipeän hinnan.

New York Islanders kaatoi Philadelphia Flyersin NHL:n toisen pudotuspelikierroksen seitsemännessä ottelussa maalein 4-0 ja matkaa konferenssifinaaliin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1993.

Aina puhutaan, että voitosta maksetaan hintaa ja se on ainakin varmaa, että Islanders-tähti Mathew Barzal kuittasi oman piikkinsä tyhjäksi seiskapelissä.

Hän otti kaksi kivuliasta osumaa kasvoihinsa ja saa todennäköisesti komeat arvet muistoksi molemmista. Ensimmäinen oli suorastaan koomista epäonnea, kun hän sai alkulämmittelyissä kiekon kasvoihinsa. Kiekko löysi tiensä Barzalin naamaan, kun joukkuetoverin laukaus kimmahti tolpan kautta yllättäen hänen päätään kohti.

Toinen olikin sitten hieman pelottavampi ja vaikka onkin kolossaalista epäonnea, että näin edes tapahtui, niin lopputulos olisi voinut olla paljon pahempi. Hän näet sai joukkuetoveri Jordan Eberlen mailan naamaansa todella kovalla voimalla ilman, että hänellä oli mitään mahdollisuutta varautua iskuun.

Islanders kohtaa itäisen konferenssin finaalissa Tampa Bay Lightningin ja sarjan ensimmäinen ottelu pelataan maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Islanders-tähti Mathew Barzal otti kunnon osumia kasvoihinsa:

Katso myös: Video: Jokerit avasi KHL-sesongin voitolla – Mikko Lehtonen kiskaisi häkin kauniilla kudilla


Pelaajat:
Joukkueet: