Video: Järkyttävä ilmalento Italian ympäriajossa – Matej Mohoric tippui pää edellä asfalttiin

Matej Mohoric Italian ympäriajo / Pallomeri.net

Slovenialaispyöräilijä Matej Mohoric koki kovia Italian ympäriajossa, kun hän lensi pyöränsä selästä pää edellä asfalttiin.

Maantiepyöräilyn Italian ympäriajossa nähtiin sunnuntaina raju onnettomuus, kun slovenialainen Matej Mohoric otti pelottavasti ilmalentoa kilpailun yhdeksännellä etapilla.

Mohoricin pyörä luisui tiukassa mutkassa pois päin rotvallia ja Mohoric menetti pyöränsä hallinnan. Hän lensi pyöränsä selästä täysin hallitsemattomasti asfalttiin ja laskeutui päälleen. Isku näytti sen verran raa’alt itsessään, että onneksi Mohoric ei sen lisäksi joutunut takanaan tulleiden kilpailijoiden jyräämäksi.

Mainos alkaa

Mohoric onneksi pystyi nousemaan omin avuin rytäkän jälkeen ylös, mutta tv-kuvat osottivat, että hänen pyöränsä meni aika lailla päreiksi törmäyksessä.

Mohoricin talli Team Bahrain Victorious tiedotti, että hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan Kansainvälisen pyöräilyliiton aivotärähdysprotokollan mukaisesti ja että hänen vointiaan tullaan myös tarkkailemaan kyseisen protokollan mukaisesti.

Matej Mohoric ottaa kammottavasti lentoa Italian ympäriajon yhdeksännellä etapilla:

Katso myös: Video: Järjetön vaaratilanne rallikisassa – auto suistui tieltä ja meni katsojista ohi vain senttien päästä